Virkeä mieli auttaa jaksamaan arjessa! Virkistystoimintaamme kuuluu niin retkiä, teatterimatkoja, yhteislauluiltoja kuin juhlatilaisuuksiakin. Kauttamme voit hakea tuetuille lomille, jotka järjestetään yhteistyössä lomajärjestöjen kanssa.

Sähköisestä uutiskirjeestämme löydät ajantasaiset tiedot tulevista tilaisuuksista, tapahtumista ja lauluilloista!

Retket – peruutusehdot ja muut käytännöt

Yhdistyksen hallitus on täsmentänyt retkiä koskevaa ohjeistusta 7.6.2018. Alla oleviin peruutusehtoihin ja muihin käytäntöihin kannattaa tutustua ennen retkille ilmoittautumista.

  • Osallistuminen retkelle voidaan peruuttaa kuluitta ilmoittautumisajan sisällä. Ilmoittautumisajan päätyttyä retki laskutetaan täysimääräisenä.
  • Peruutustapauksissa on oltava välittömästi puhelimitse yhteydessä yhdistyksen toimistoon tai matkanjohtajaan. Suosituimmista retkistä ylläpidetään jonotuslistaa. Mikäli jonotuslistaa ei ole, voi oman retkipaikan antaa eteenpäin ilmoittamalla osallistujan tiedot toimistolle.
  • Äkillisissä peruutustapauksissa, esimerkiksi retkipäivänä, tulee ilmoitus tehdä välittömästi matkanjohtajalle.
  • Toimistolta saa pyydettäessä todistuksen osallistumisen peruuntumisesta matkavakuutusta varten.
  • Retket laskutetaan heti, kun ilmoittautumisaika on päättynyt. Laskun eräpäivä on ennen retkeä.
  • Laskun mukana lähetetään retkiohjelma. Muutokset ovat mahdollisia, joten osallistujan on tarkistettava retken tiedot ohjelmasta.
  • Mikäli nousee kyytiin muusta ohjelmanmukaisesta pysähdyspaikasta kuin lähtöpaikasta, tulee siitä ilmoittaa toimistolle.
  • Mikäli yhdistyksen retken järjestäjänä toimii joku muu kuin Turun Seudun Nivelyhdistys, esimerkiksi matkatoimisto, sovelletaan matkanjärjestäjän ilmoittautumis- ja peruutusehtoja.
  • Retkille osallistujat eivät ole vakuutettuja yhdistyksen puolesta.

 

Tulevia retkiä ja leirejä

Maaliskuu

Tule-yhteistyöretki 

PERUTTU Lauantaina 19.3.2022 TULE-yhdistysten yhteinen Tankki täyteen, maalla muuttajat – teatterimatka Uuteenkaupunkiin. Uudenkaupungin teatteri ei koronarajoituksista ja tuotannollisista syistä johtuen pysty esittämään Tankki täyteen, maalla muuttajat -näytelmää tänä keväänä, joten retki peruuntuu.

Huhtikuu

PERUTTU Lauantaina 2.4.2022 Tankki täyteen, maalla muuttajat – teatteriretki Uuteenkaupunkiin. Uudenkaupungin teatteri ei koronarajoituksista ja tuotannollisista syistä johtuen pysty esittämään Tankki täyteen, maalla muuttajat -näytelmää tänä keväänä, joten retki peruuntuu.

Lauantaina 23.4.2022 – jälki-ilmoittautuminen avattu perjantaihin 22.4. klo 12 asti! Uskomaton Turun Nainen – opastettu kävelykierros. Kierros esittelee turkulaisia naisia ja naisten Turkua kautta vuosisatojen. Kävelyllä tutustutaan mm. turkulaisten liikenaisten vaiheisiin 1500-luvun mahtiporvarista Valpuri Innamaasta ”Vanumammaan” ja vuorineuvos Irja Ketoseen. Kierroksen aikana esitellään niin kuvataiteen naisia kuin ravintoloitsijoita, kuten Börsin Wallina Valtin. Huomionsa saavat myös Tuomiokirkon naispyhimykset ja kirkon suojiin haudatut ylimysnaiset kuten Kaarina Maununtytär.

Opastuksen kesto noin 2 tuntia, reitin pituus 2 km. Reitillä on mukulakiviä, Tuomiokirkkoon esteetön sisäänpääsy. Lähtö teatterisillan kupeesta, Läntisen Rantakadun puolelta. Hinta 10 € sis. opastuksen. Ilmoittaudu mukaan viimeistään perjantaina 22.4. klo 12 mennessä toimistolle (perjantaina ei soittoaikaa, mutta voit ilmoittautua viestillä tai sähköpostilla) tai verkossa: Ilmoittaudu Uskomaton Turun Nainen -kävelykierrokselle

Toukokuu

La-su 14.-15.5.2022 Viikonloppuretki Itä-Suomeen, Valamon luostariin Heinävedelle yhteistyössä jäsenetuliikkeemme TTC Charterin kanssa. Historiaa, kulttuuria ja hyvää ruokaa luonnonkauniilla Heinävedellä. Retkellä tutustutaan oppaan johdolla Valamon luostariin, vieraillaan luostarimuseossa sekä ”Taivaallinen maisema – venäläisiä mestareita Laatokan Valamossa” taidenäyttelyssä ja nautitaan ravintola Trapesan herkullisista antimista. Halukkailla on myös mahdollisuus osallistua luostarin pääkirkon ilta- ja aamupalveluksiin.

Hinta 230,00 €/hlö kahden hengen huoneessa tai 250,00 €/hlö yhden hengen huoneessa sis. retkiohjelman opastuksineen, ruokailut, kuljetuksen, majoituksen sekä matkanjohtajan palvelut koko reissun ajan.

Ilmoittautuneita on riittävästi ja retki toteutuu (tilanne 30.3.2022) Olemme avanneet jälki-ilmoittautumisen 18.4. saakka. Huomioithan, että jälki-ilmoittautuminen on sitova, ja retki laskutetaan heti ilmoittautumisen jälkeen. Äkillisten peruutustapauksien varalle suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Ilmoittaudu mukaan toimistolle tai verkossa: ilmoittaudu Valamon viikonloppuretkelle.

Ma-ti 23.-24.5.2022 Nivelyhdistyksen kevätristeily uudella M/S Viking Glorylla. Musiikkiohjelmaa, visailuja, hyvää ruokaa ja mukavaa yhdessäoloa!

Risteilyn hinta/henkilö:

Premium-hytti 197,00 1 henkilö hytissä / 118,00 2 henkilöä hytissä
Seaside Double-hytti 111,00 yksi henkilö hytissä / 81,00 kaksi henkilöä hytissä
Seaside Four-hytti tai Seaside HC Three-invahytti 91,00 yksi henkilö hytissä / 71,00 kaksi henkilöä hytissä

Hyttiluokkien kuvaukset löydät Viking Linen sivuilta: hyttiluokat. Hinta sisältää risteilyohjelman ja kahvin, meriaamiaisen lähtöaamuna (premium-hyttiluokassa a la carte -aamiainen) sekä buffet-päivällisen. Premium hyttiluokassa meriaamiainen myös paluuaamuna. Ilmoittaudu mukaan toimistolle viimeistään 4.4. Eri hyttiluokkia on rajattu määrä ja ne varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kesäkuu

Tiistaina 14.6.2022 – jälki-ilmoittautuminen auki 20.5. klo 12 asti! Retki Helsinkiin. Opastettu Suomi 100 -kävelykierros Hietaniemen hautausmaalla, jonka jälkeen halukkaille omakustanteinen vierailu Sinebrychoffin museossa (16 €/normaalilippu, 14 €/eläkeläinen, museokortilla ilmainen. Kotimuseoon ilmainen sisäänpääsy.) tai aikaa ostoksille alueen liikkeissä (lähellä mm. Hietalahden tori ja kauppahalli).

Retken hinta 45 €, sis. kuljetuksen ja opastuksen hautausmaalla. Ruokailut päivän aikana omakustanteisia. Lähtö Turusta, kyytiin pääsee myös Kaarinan pikavuoropysäkiltä. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 20.5. klo 12 mennessä toimistolle tai verkossa: ilmoittaudu retkelle Helsinkiin. Retki toteutuu, jos lähtijöitä on vähintään 30.

Elokuu

Tiistaina 2.8.2022 Tule-yhdistysten yhteistyöretki: Teatterimatka Pöytyän kesäteatteriin. Laulu Rakkaudelle – musiikkinäytelmä onnesta, unelmista ja rakkauden pohjattomasta kaipuusta. Lähtö klo 15.30 Turun Linja-autoaseman tilausajolaiturista nro 10. Matkan hinta 45 € sisältää kuljetuksen, teatterilipun ja ruokailun Kaidanojan kartanossa. Ilmoittaudu viimeistään to 23.6. klo 12:00 mennessä toimistolle, ilmoittautumisen jälkeen matka maksetaan Turun Seudun Selkäyhdistyksen tilille FI42 5710 0440 1072 25, viite 3065. Nivelyhdistykseltä retkelle mukaan mahtuu 12 osallistujaa.

Jatkuvat tapahtumat

Yhteislaulut

Keskiviikkona 6.4.2022 klo 18-19.30. Yhteislaulut pidetään joko sään salliessa ulkona tai sisätiloissa. Paikaksi varattu Ruusukorttelin juhlasali, Puistokatu 11. Osallistumismaksu 2 €. Ilmoittaudu mukaan viimeistään to 31.3. Osallistumispaikkoja saatetaan rajoittaa suositusten mukaisesti.

Keskiviikkona 4.5.2022 klo 18-19.45 Happy House, Ursininkatu 11, Turku.  Osallistumismaksu 2 €. Ilmoittaudu mukaan viimeistään ma 2.5. Mukaan otetaan enintään 40 osallistujaa. Varaa siis paikkasi mukavassa illanvietossa. Laulamisen ohessa kahvitauko.