Virkeä mieli auttaa jaksamaan arjessa! Virkistystoimintaamme kuuluu niin retkiä, teatterimatkoja, yhteislauluiltoja kuin juhlatilaisuuksiakin. Kauttamme voit hakea tuetuille lomille, jotka järjestetään yhteistyössä lomajärjestöjen kanssa.

Sähköisestä uutiskirjeestämme löydät ajantasaiset tiedot tulevista tilaisuuksista, tapahtumista ja lauluilloista!

Retket – peruutusehdot ja muut käytännöt

Yhdistyksen hallitus on täsmentänyt retkiä koskevaa ohjeistusta 7.6.2018. Alla oleviin peruutusehtoihin ja muihin käytäntöihin kannattaa tutustua ennen retkille ilmoittautumista.

  • Osallistuminen retkelle voidaan peruuttaa kuluitta ilmoittautumisajan sisällä. Ilmoittautumisajan päätyttyä retki laskutetaan täysimääräisenä.
  • Peruutustapauksissa on oltava välittömästi puhelimitse yhteydessä yhdistyksen toimistoon tai matkanjohtajaan. Suosituimmista retkistä ylläpidetään jonotuslistaa. Mikäli jonotuslistaa ei ole, voi oman retkipaikan antaa eteenpäin ilmoittamalla osallistujan tiedot toimistolle.
  • Äkillisissä peruutustapauksissa, esimerkiksi retkipäivänä, tulee ilmoitus tehdä välittömästi matkanjohtajalle.
  • Toimistolta saa pyydettäessä todistuksen osallistumisen peruuntumisesta matkavakuutusta varten.
  • Retket laskutetaan heti, kun ilmoittautumisaika on päättynyt. Laskun eräpäivä on ennen retkeä.
  • Laskun mukana lähetetään retkiohjelma. Muutokset ovat mahdollisia, joten osallistujan on tarkistettava retken tiedot ohjelmasta.
  • Mikäli nousee kyytiin muusta ohjelmanmukaisesta pysähdyspaikasta kuin lähtöpaikasta, tulee siitä ilmoittaa toimistolle.
  • Mikäli yhdistyksen retken järjestäjänä toimii joku muu kuin Turun Seudun Nivelyhdistys, esimerkiksi matkatoimisto, sovelletaan matkanjärjestäjän ilmoittautumis- ja peruutusehtoja.
  • Retkille osallistujat eivät ole vakuutettuja yhdistyksen puolesta.

 

Jatkuvat tapahtumat

 

Yhteislaulut

Kaikille avoimet yhteislaulut järjestetään Happy Housessa Turussa, Ursininkatu 11. Vuonna 2020 lauluiltoja järjestetään kerran kuussa aina joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 18.00-19.45. Lauluillat ovat kesätauolla kesä-joulukuussa.

Syksyllä 2020 ei järjestetä yhteislauluja.

Mukana laulattamassa ovat vaihdellen Pertti Tamminen, Mauno Juhani Kuusisto, Keijo Salmela, Auno Aaltonen ja Seppo And.  Osallistumismaksu yhteislauluihin on 2€. Varaathan tasarahan.

 

 

Syksyn 2020 retkiä

Amos Rex & Oodi

28.10. Retki peruttu vähäisen osanottajamäärän vuoksi.

28.10. Lähiretki teatteriin: Turun Kaupunginteatterin Cabaret-musikaali

Keskiviikkona 28.10. klo 19:30. Vähäisen osanottajamäärän vuoksi peruuntuneen Amos Rex & Oodi -retken tilalle on tarjolla teatteria erityisen edulliseen hintaan 27 €/henkilö. Lisämaksusta väliaikatarjoilu; kahvi tai tee sekä makea Cabaret- tai suolainen lohileivos 10,50 €. Istumapaikat salin parvella. Lippuja rajallinen määrä, ilmoittautuminen toimistolle 15.10. mennessä. Mainitse ilmoittautuessasi haluatko väliaikatarjoilua.

9.12. Fazerin vierailukeskus ja Helsinki Outlet

Keskiviikkona 9.12. Opastetulla näyttelykierroksella Fazerin vierailukeskuksessa tutustutaan mm. Fazerin toimintaan, tuotevalikoimaan ja historiaan. Mahdollisuus myös tehdä ostoksia vierailukeskuksen myymälässä. Opaskierroksen ja lounaan jälkeen suunnataan ostoksille Helsinki Outlet-ostoskylään. Retken hinta 45 € sisältäen matkat sekä opastuksen ja lounaan Fazerilassa. Kahvipaussit päivän aikana ovat omakustanteisia. Mahdollisuus nousta kyytiin myös Kaarinasta. Ilmoittautuminen toimistolle 9.11. mennessä. Mainitse ilmoittautuessasi mahdollisista ruokarajoitteista sekä nousetko kyytiin Turusta vai Kaarinasta.

 

Tammikuu 2021

16.1. Didrichsenin taidemuseo: Vincent Van Goghin näyttely

Lauantaina 16.1. Retki Didrichsenin taidemuseoon Helsingin Kuusisaareen, missä tutustutaan oppaan johdolla Vincent Van Gogh – Tie Taiteilijaksi -näyttelyyn. Retken hinta 60 € / museokortilla 45 € sisältäen matkat, sisäänpääsymaksun, opastuksen ja lounaan. Kahvipaussit päivän aikana ovat omakustanteisia.  Lähtö Turusta, kyytiin voi nousta myös Kaarinasta. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä mistä nouset kyytiin, mahdolliset ruokarajoitteet sekä onko sinulla museokortti. Ilmoittaudu viimeistään 3.12.