Virkeä mieli auttaa jaksamaan arjessa! Virkistystoimintaamme kuuluu niin retkiä, teatterimatkoja, yhteislauluiltoja kuin juhlatilaisuuksiakin. Kauttamme voit hakea tuetuille lomille, jotka järjestetään yhteistyössä lomajärjestöjen kanssa.

Sähköisestä uutiskirjeestämme löydät ajantasaiset tiedot tulevista tilaisuuksista, tapahtumista ja lauluilloista!

Retket – peruutusehdot ja muut käytännöt

Yhdistyksen hallitus on täsmentänyt retkiä koskevaa ohjeistusta 7.6.2018. Alla oleviin peruutusehtoihin ja muihin käytäntöihin kannattaa tutustua ennen retkille ilmoittautumista.

  • Osallistuminen retkelle voidaan peruuttaa kuluitta ilmoittautumisajan sisällä. Ilmoittautumisajan päätyttyä retki laskutetaan täysimääräisenä.
  • Peruutustapauksissa on oltava välittömästi puhelimitse yhteydessä yhdistyksen toimistoon tai matkanjohtajaan. Suosituimmista retkistä ylläpidetään jonotuslistaa. Mikäli jonotuslistaa ei ole, voi oman retkipaikan antaa eteenpäin ilmoittamalla osallistujan tiedot toimistolle.
  • Äkillisissä peruutustapauksissa, esimerkiksi retkipäivänä, tulee ilmoitus tehdä välittömästi matkanjohtajalle.
  • Toimistolta saa pyydettäessä todistuksen osallistumisen peruuntumisesta matkavakuutusta varten.
  • Retket laskutetaan heti, kun ilmoittautumisaika on päättynyt. Laskun eräpäivä on ennen retkeä.
  • Laskun mukana lähetetään retkiohjelma. Muutokset ovat mahdollisia, joten osallistujan on tarkistettava retken tiedot ohjelmasta.
  • Mikäli nousee kyytiin muusta ohjelmanmukaisesta pysähdyspaikasta kuin lähtöpaikasta, tulee siitä ilmoittaa toimistolle.
  • Mikäli yhdistyksen retken järjestäjänä toimii joku muu kuin Turun Seudun Nivelyhdistys, esimerkiksi matkatoimisto, sovelletaan matkanjärjestäjän ilmoittautumis- ja peruutusehtoja.
  • Retkille osallistujat eivät ole vakuutettuja yhdistyksen puolesta.

 

Tulevia retkiä

Huhtikuu

PERUTTU (siiryy mahdollisesti syksylle 2021) Lauantaina 24.4.2021 klo 13 Uskomaton Turun Nainen – opastettu kävelykierros. Kierros esittelee turkulaisia naisia ja naisten Turkua kautta vuosisatojen. Lähtö Turun Tuomiokirkolta. Opastuksen kesto noin 2 tuntia, lopuksi juodaan piknik-kahvit ulkona (säävaraus). Yhdistys tarjoaa kahvin/teen, halutessasi voit ottaa mukaan myös omia eväitä. Hinta 10 € (sis. opastus ja kahvi/tee). Ilmoittaudu viimeistään 19.4.

 

Toukokuu

Keskiviikkona 26.5.2021 Retki Liedon Vanhalinnaan sekä Liedon Kukka ja Puutarhaan. Kokoontuminen klo 16:00  Vanhalinnassa, missä kuullaan paikan ja talon historiasta. Opastuksen jälkeen nautitaan yhdessä piknik-pullakahvit. Tämän jälkeen suunnataan tutustumaan Liedon Kukka ja Puutarhaan, missä esittelyn lisäksi mahdollisuus ostaa kesäkukkia. Hinta 17 € / Museokortilla 13,50 € (sis. opastus, sisäänpääsy ja pullakahvit). Huom! Ei kuljetusta, pyrimme järjestämään kimppakyytejä Turusta niitä tarvitseville. Ilmoittaudu viimeistään 17.5.

 

Kesäkuu

Tiistaina 15.6.2021 klo 13 Kesäinen huvilakävely Ruissalossa. Tutustutaan Pikku-Pukin rantapromenadin varrella oleviin huviloihin ja Ruissalon historiaan. Lopuksi juodaan kahvit kansanpuiston kahvilassa, Villa Promenadessa. Retki on esteetön, kävelyreitin pituus noin 2 km. Lähtöpaikalle pääsee Fölillä. Myös Fölin vesibussin Kansanpuiston pysäkiltä on lähtöpaikkaan vain lyhyt kävelymatka. Hinta 10 €, sis. opastus ja pullakahvit. Ilmoittaudu viimeistään 7.6.

 

Elokuu

Tiistaina 17.8.2021 klo 13 Koskettavia kohtaloita – opastettu kävelykierros Turun hautausmaalla. Kierroksella kuulet tavallisten turkulaisten osin traagisiakin elämänkohtaloita. Opastuksen kesto noin 2 tuntia, lopuksi juodaan piknik-kahvit ulkona (säävaraus). Yhdistys tarjoaa kahvin/teen, halutessasi voit ottaa mukaan myös omia eväitä. Kävelymatkaa ei kerry paljon ja verkkaisesti kuljetaan. Hinta 10 € (sis. opastus ja kahvi/tee). Ilmoittaudu viimeistään 11.8.

 

Syyskuu

Lauantaina 4.9.2021 Luontoretki Kurjenrahkaan. Lisätietoja retkestä lähempänä ajankohtaa sähköisestä jäsenkirjeestä tai puhelimitse toimistolta. Tule mukaan retkeilemään kävellen tai vain nuotiolla istuskellen. Kävelijöille reittivaihtoehtona Savojärven kierroksen lisäksi myös 2 km pituinen, normaalia leveämpi Karpalopolku, joka sopii helppokulkuisempaa reittiä kaipaaville.  Ilmoittaudu viimeistään 19.8.

Jatkuvat tapahtumat

 

Yhteislaulut

Keväällä 2021 ei vielä järjestetä yhteislauluja.  Laulut jatkuvat mahdollisuuksien mukaan syksyllä 2021.