Virkeä mieli auttaa jaksamaan arjessa! Virkistystoimintaamme kuuluu niin retkiä, teatterimatkoja, yhteislauluiltoja kuin juhlatilaisuuksiakin. Kauttamme voit hakea tuetuille lomille, jotka järjestetään yhteistyössä lomajärjestöjen kanssa.

Sähköisestä uutiskirjeestämme löydät ajantasaiset tiedot tulevista tilaisuuksista, tapahtumista ja lauluilloista!

Retket – peruutusehdot ja muut käytännöt

Yhdistyksen hallitus on täsmentänyt retkiä koskevaa ohjeistusta 7.6.2018. Alla oleviin peruutusehtoihin ja muihin käytäntöihin kannattaa tutustua ennen retkille ilmoittautumista.

  • Osallistuminen retkelle voidaan peruuttaa kuluitta ilmoittautumisajan sisällä. Ilmoittautumisajan päätyttyä retki laskutetaan täysimääräisenä.
  • Peruutustapauksissa on oltava välittömästi puhelimitse yhteydessä yhdistyksen toimistoon tai matkanjohtajaan. Suosituimmista retkistä ylläpidetään jonotuslistaa. Mikäli jonotuslistaa ei ole, voi oman retkipaikan antaa eteenpäin ilmoittamalla osallistujan tiedot toimistolle.
  • Äkillisissä peruutustapauksissa, esimerkiksi retkipäivänä, tulee ilmoitus tehdä välittömästi matkanjohtajalle.
  • Toimistolta saa pyydettäessä todistuksen osallistumisen peruuntumisesta matkavakuutusta varten.
  • Retket laskutetaan heti, kun ilmoittautumisaika on päättynyt. Laskun eräpäivä on ennen retkeä.
  • Laskun mukana lähetetään retkiohjelma. Muutokset ovat mahdollisia, joten osallistujan on tarkistettava retken tiedot ohjelmasta.
  • Mikäli nousee kyytiin muusta ohjelmanmukaisesta pysähdyspaikasta kuin lähtöpaikasta, tulee siitä ilmoittaa toimistolle.
  • Mikäli yhdistyksen retken järjestäjänä toimii joku muu kuin Turun Seudun Nivelyhdistys, esimerkiksi matkatoimisto, sovelletaan matkanjärjestäjän ilmoittautumis- ja peruutusehtoja.
  • Retkille osallistujat eivät ole vakuutettuja yhdistyksen puolesta.

 

Jatkuvat tapahtumat

 

Yhteislaulut

Kaikille avoimet yhteislaulut järjestetään Happy Housessa Turussa, Ursininkatu 11. Vuonna 2020 lauluiltoja järjestetään kerran kuussa aina joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 18.00-19.45. Lauluillat ovat kesätauolla kesä-joulukuussa.

Syksyllä 2020 ei järjestetä yhteislauluja.

Mukana laulattamassa ovat vaihdellen Pertti Tamminen, Mauno Juhani Kuusisto, Keijo Salmela, Auno Aaltonen ja Seppo And.  Osallistumismaksu yhteislauluihin on 2€. Varaathan tasarahan.

 

 

Syksyn 2020 retkiä

 

Lähiseuturetki Casa Haartmaniin

Keskiviikkona 26.8. Lähiseuturetki Naantaliin taiteilijakoti Casa Haartmaniin. Hinta 30 € / Museokortilla 27 €, sisältäen sisäänpääsyn ja opastuksen sekä kahvin ja täytetyn suolaisen tai makean vohvelin Kahvila Amandiksessa. Huom: ei kuljetusta, Turusta Fölillä kulkeville yhteistapaaminen. Ilmoittaudu viimeistään 5.8.

 

Esteetön retki Kurjenrahkaan

Lauantaina 5.9. Esteetön sieniretki Kurjenrahkaan: tutustutaan sienien maailmaan yhdistyksen vapaaehtoisten opastuksella ja paistetaan makkarat nuotiolla. Osallistumismaksu 20 €, sisältäen kuljetuksen ja makkaran. Esteetön bussi. Ilmoittaudu viimeistään 13.8.

 

Yhteistyöretkiä ja tuettu loma Tammilehdossa

 

Peruttu: Tule-yhdistysten teatterimatka Vuohensaaren kesäteatteriin 2.8.2020

Su 2.8. tule-yhdistysten yhteinen teatterimatka Vuohensaaren kesäteatteriin Saloon on peruutettu epidemiatilanteen vuoksi. Myös yhdistyksen oma kesäteatterimatka Saloon ke 5.8. on peruttu. 

 

Tuettu loma Tammilehdossa 27.7.–1.8.2020

Turun Seudun Nivelyhdistys järjestää tuetun loman Lomakoti Tammilehdossa Rymättylässä. Loma järjestetään yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa Sosiaali- ja terveysministeriön Veikkausvoittovaroista myöntämällä avustuksella.

Lomalla on täysihoito ja omavastuuhinta on 90 €.

Teemana on hyvänmielen loma. Ohjelma sisältää muun muassa ulkoilua ja muita lomakohteeseen sopivia aktiviteetteja. Loma on suunnattu aikuisille ja paikkoja on 27. Hakijan ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen. Lomalle ei ole yhteiskuljetusta.

Kaikkien tuettujen lomien hakuaikaa on jatkettu toukokuun loppuun asti. Lisätietoja hakuohjeista sekä hakulomakkeen löydät Hyvinvointilomien sivuilta https://hyvinvointilomat.fi/. Myös Nivelyhdistyksen lomalla Rymättylän Tammilehdossa 27.7.-1.8. on tilaa.