Tuki- ja liikuntaelinsairauksien huippuosaamisyksikkö Tyks Orto sai 16.4. Turun Seudun Nivelyhdistyksen Vuoden Nivelteko -kunniamaininnan. Kunniamaininnalla yhdistys haluaa kiittää Tyks Ortoa poikkeuksellisen hyvästä yhteistyöstä kolmannen sektorin kanssa sekä helposti lähestyttävästä ja ajanmukaisesta viestinnästä sähköisessä ja sosiaalisessa mediassa.

Kunniamaininnassa Turun Seudun Nivelyhdistys toteaa, että Tyks Orton viestintä on asiakaslähtöistä, ihmisläheistä ja nykyaikaista. Yksikkö hyödyntää mallikkaasti esimerkiksi Facebook-sivuja, Instagramia sekä chat-palvelua verkkosivuillaan asiakkaittensa tavoittamiseen. Henkilökunnan esittelyt ja kertomukset toiminnan sisällöstä tuovat asiantuntijoita lähemmäs potilasta.

Tuki- ja liikuntaelisairauksien hoito valittiin Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin huippuosaamisyksiköksi keväällä 2017. Huippuosaamisyksikkö tunnetaan nykyisin nimellä Tyks Orto. Muun muassa pienten ja isojen nivelten tekonivelkirurgia lukeutuu yksikön kärkiosaamisalueisiin. Toiminnassa yhdistyvät korkeatasoinen kliininen osaaminen ja potilashoito, laadukas tieteellinen toiminta sekä vahva kansainvälinen yhteistyö.

Kunniakirjan vastaanotti toimialuejohtaja Ville Äärimaa

Tyks Tules-toimialueen toimialuejohtaja, ylilääkäri, kirurgian, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Ville Äärimaa vastaanotti Nivelyhdistyksen yhteistyökumppanilleen myöntämän kunniakirjan Nivelviikon 2018 aluksi Äärimaan luennon yhteydessä Ruusukorttelissa maanantaina 16.4. Kunniakirjan ja Nivelyhdistyksen standaarin Äärimaalle ojensivat Turun Seudun Nivelyhdistyksen puheenjohtaja Eeva Himmanen ja varapuheenjohtaja Hilkka Huiskala. Äärimaan luento ”Nivelrikon uudet hoitokäytännöt” on parin viikon viiveellä vapaasti katsottavissa osoitteessa www.nivelverkko.fi.

 

Kuva: Annukka Helander

Uutisen julkaisi myös mm. Aamuset: Tyks Ortolle Vuoden Nivelteko -kunniamaininta (17.4.2018)