Yhdistyksen hallitus on linjannut voimassa olevien alueellisten suositusten mukaisesti, että kevätkauden ajan kaikki toiminta järjestetään pääsääntöisesti etä- ja ulkotilaisuuksina. Yhdistyksen sisäliikuntaryhmien aloitus siirtyy näin ollen syyskauteen. Ryhmien tiedot päivitetään sivuille, kun saamme tiedon tilavarausten myöntämisestä.  Lisätietoja antaa yhdistyksen toimisto toimisto@nivelposti.fi tai 040 351 3833.

Tasapaino- ja kehonhallinta -ryhmä sopii kaikille. Tunti ei sisällä hyppyjä eikä askelsarjoja. Jokainen tekee oman kuntonsa ja tasapainonsa mukaan. Tunnilla vahvistetaan kehoa käyttäen oman kehon painoa apuna liikkeissä.

Ilmoittaudu mukaan Nivelyhdistyksen toimistolle P. 040 351 3833 tai toimisto@nivelposti.fi. Jäsenhintainen osallistuminen edellyttää jonkun TULE-yhdistyksen (Turun Seudun Nivelyhdistys, Turun Seudun Reumayhdistys, Turun Seudun Luustoyhdistys tai Turun Seudun Selkäyhdistys) jäsenyyttä.

Kaikkiin liikuntaryhmiin, joissa on tilaa, voi ilmoittautua mukaan myös kesken kauden. Lyhyempi kausi huomioidaan osallistumismaksussa.

Kevät 2021

Aika: torstaisin klo 15:00–15:45

Kausi: Ilmoitetaan myöhemmin

Paikka: Ruusukorttelin hyvinvointikeskus, Puistokatu 11 B

Hinta: Ilmoitetaan myöhemmin

Ohjaaja: Hanna Pihlajamaa

Ryhmä toteutuu, jos osallistujia on vähintään 12.