Yhdistyksen liikuntaryhmien kevätkausi ei toistaiseksi käynnisty voimassaolevien koronasuositusten vuoksi. Ryhmät käynnistetään heti, kun suositukset mahdollistavat aikuisten ryhmäharrastustoiminnan järjestämisen sisätiloissa edellyttäen, että ryhmien käyttämät tilat ovat avoinna. Ryhmiin voi edelleen ilmoittautua ja tieto ryhmän alkamisesta lähetetään kaikille mukaan ilmoittautuneille erikseen. Lisäksi tiedot ryhmien alkamisesta ja kevätkauden hinnoista päivitetään sivuille heti niiden vahvistuttua. Lisätietoja antaa yhdistyksen toimisto toimisto@nivelposti.fi tai 040 351 3833.

Tasapaino- ja kehonhallinta -ryhmä sopii kaikille. Tunti ei sisällä hyppyjä eikä askelsarjoja. Jokainen tekee oman kuntonsa ja tasapainonsa mukaan. Tunnilla vahvistetaan kehoa käyttäen oman kehon painoa apuna liikkeissä.

Ilmoittaudu mukaan Nivelyhdistyksen toimistolle P. 040 351 3833 tai toimisto@nivelposti.fi. Jäsenhintainen osallistuminen edellyttää jonkun TULE-yhdistyksen (Turun Seudun Nivelyhdistys, Turun Seudun Reumayhdistys, Turun Seudun Luustoyhdistys tai Turun Seudun Selkäyhdistys) jäsenyyttä.

Kaikkiin liikuntaryhmiin, joissa on tilaa, voi ilmoittautua mukaan myös kesken kauden. Lyhyempi kausi huomioidaan osallistumismaksussa.

Kevät 2021

Aika: torstaisin klo 15:00–15:45

Kausi: Ilmoitetaan myöhemmin

Paikka: Ruusukorttelin hyvinvointikeskus, Puistokatu 11 B

Hinta: Ilmoitetaan myöhemmin

Ohjaaja: Hanna Pihlajamaa

Ryhmä toteutuu, jos osallistujia on vähintään 12.