Toimintakykyä arkeen Tasapaino ja kehonhallinta -ryhmästä

Tasapainon hallinta on kykyä ylläpitää asentoa istuessa, seistessä tai liikkuessa. Hyvä tasapaino mahdollistaa turvallisen liikkumisen ja sujuvan toimimisen omassa arjessa. Ikääntyminen, sairaudet ja vammat voivat heikentää tasapainon hallintaa, mutta onneksi sitä voi myös harjoitella ja kehittää! Tasapaino ja kehonhallinta -ryhmässä tehdään harjoitteita hyödyntäen omaa kehon painoa. Suurin osa liikkeistä tehdään seisten, jonkin verran käytetään apuna tuolia. Ryhmäläisten toiveista riippuen voidaan tehdä myös lattialta ylösnousuharjoituksia. Ryhmä sopii kaikille lähtökunnosta riippumatta, harjoitteet eivät sisällä hyppyjä.

Ilmoittaudu mukaan Nivelyhdistyksen toimistolle p. 040 351 3833 tai toimisto@nivelposti.fi. Jäsenhintainen osallistuminen edellyttää jonkun TULE-yhdistyksen (Turun Seudun Nivelyhdistys, Turun Seudun Reumayhdistys, Turun Seudun Luustoyhdistys tai Turun Seudun Selkäyhdistys) tai Lounais-Suomen Neuroyhdistyksen jäsenyyttä.

Kaikkiin liikuntaryhmiin, joissa on tilaa, voi ilmoittautua mukaan myös kesken kauden. Lyhyempi kausi huomioidaan osallistumismaksussa.

Syksy 2021

Ryhmää ei järjestetä syksyllä 2021.