Voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa PhysioPilateksesta

PhysioPilates on pilatesharjoittelua, johon on yhdistetty fysioterapeuttinen osaaminen. Ohjaajana toimii FysioPilates -koulutuksen saanut fysioterapeutti. Pilates puolestaan on Joseph Pilateksen (1880-1967) luoma kehonhallintamenetelmä, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Pilates perustuu kehon keskustan hallintaan, jota kautta vahvistetaan kehon syviä lihaksia. PhysioPilatesharjoittelu vahvistaa erityisesti keskivartalon lihaksia, kehittää tasapainoa, parantaa liikkuvuutta ja ryhtiä sekä kehonhallintaa. Tunnilla liikutaan rauhalliseen tahtiin ja painotetaan liikkeiden oikeaa suorittamista. Liikkeet tehdään sekä seisten että lattiatasossa. Laji sopii kaiken kokoisille ja kuntoisille, sekä erityisen hyvin tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsiville.

Uusi ryhmä keväällä 2024: FasciaMethod-PhysioPilates

Lue lisää FasciaMethodista täältä: FasciaMethod

Ryhmä järjestetään yhdistelmäryhmänä, jolloin ensimmäiset 7 kertaa ovat FasciaMethodia ja loput 7 kertaa PhysioPilatesta. Ota mukaan juomapullo, oma jumppamatto sekä pieni hierontapallo (esim. tennis-, faskia- tai lacrossepallo).

Tärkeää tietoa järjestämispaikasta

Paikkana toimii Gillesgårdenin Peilisali Aurakadulla. Aurakadulta kuljetaan ravintola Blankon viereisestä porttikongista sisäpihalle, Peilisalin sisäänkäynnin ulko-ovi on ruotsinkielisen tiedotus- ja kulttuurikeskus Luckanin sisäänkäynnistä vasemmalla. Ulko-ovi on aina lukittu ja ryhmän ohjaaja on paikalla 15 minuuttia ennen ryhmän alkua päästämässä osallistujat sisälle – saavuthan siis ajoissa. Tunnin jälkeen poistumiseen on samoin varattu aikaa 15 minuuttia.

Peilisalin yhteydessä on kaksi pientä pukuhuonetta ja kolme wc:tä. Ulkovaatteille on runsaasti naulakkotilaa ja muut tavarat voi ottaa mukanaan saliin. Koska pukuhuonetilat ovat hyvin rajalliset, kannattaa tunnille saapua jo valmiiksi jumppavaatteissa.

Paikka: Gillesgårdenin Peilisali, Aurakatu 1G (sisäpihalla)

Aika: torstaisin klo 17.30-18.30

Ryhmän kesto: 25.1.-2.5. (huom. ryhmää ei järjestetä hiihtolomaviikolla 22.2.)

Hinta: 84 €/jäsenet, 104 €/muut (14 kertaa)

Ohjaaja: Rosaliina Vannesluoma

Ilmoittaudu ryhmään verkossa klikkaamalla tästä. 

Ryhmä toteutuu, jos osallistujia on vähintään 16.