Nivelterveysviikko 19.-25.4.2021

Viikon ohjelma alla.

Ma 19.4. Yhdistysesittely Länsikeskuksen apteekissa, Markulantie 150, Turku, klo 11–15.

Ma 19.4. Yhdistysesittely Myllyn apteekissa, Myllynkatu 1003, Raisio, klo 12–16.

Ma 19.4. Maanantain vertaisryhmä: Tutustuminen Kunnonkotiin ja arkea helpottaviin apuvälineisiin. Esittely pidetään Turun AMK:n tiloissa Kunnonkodissa, Joukahaisenkatu 3. Kokoontuminen A-siiven aulaan, josta pääsee esteettömästi 2. kerroksessa olevaan Kunnonkotiin. Ilm. viim. 12.4.

Ke 21.4. Avoimien ovien päivä yhdistyksen tiloissa klo 12-17. Kahvitarjoilu. Esittelemässä ovat:
* Biopankki uusien lääkkeiden ja hoitomuotojen kehittämiseen
* Lymed-kompressiotuotteet
*Terveystekniikka, TENS-kivunlievityslaitteet
* Roberts Berrien terveelliset marjajuomat

Ke 21.4. Kirje vanhukselle -tempaus

Koronarajoitusten vuoksi emme vielä pääse Vuokkokotiin piristämään vanhuksia ulkoilemalla heidän kanssaan. Sen sijaan voimme ilahduttaa heidän arkeaan lähettämälle heille kortin tai kirjeen! Voit lähettää joko yksittäisen tervehdyskortin tai alkaa pidempiaikaiseksi kirjekaveriksi vanhukselle. Toimita korttisi tai kirjeesi Nivelyhdistyksen toimistolle 21.4. mennessä ja toimitamme ne kootusti vanhainkotiin. Siellä tervehdyksiä jaetaan erityisesti vanhuksille, joilla ei ole omia sukulaisia.

Kuinka toimia?

* Kirjoita kortti tai kirje. Jos haluat vain lähettää tervehdyksen, laita oma etunimesi allekirjoitukseksi. Jos haluat saada vastauksen joltain Vuokkokodin asukkaalta, laita mukaan nimesi ja osoitteesi, jolloin saat vastauksen suoraan kotiisi.

* Toimita kirjoittamasi tervehdys Nivelyhdistykseen. Voit toki lähettää sen meille tai tuoda mukanasi, kun vierailet toimistolla.

To 22.4. Luento klo 17.30: Virheelliset terveysuskomukset, tutkittu tieto ja nivelrikko. Ylilääkäri ja tutkija Juhani Knuuti. Martinsali, Eeronkuja 2, Raisio. Ilmoittaudu luennolle: tiedotus@nivelposti.fi tai 050 575 0613.

Pe 23.4. klo 12.00 Lajikokeilu: Golf, Aurinko Golf Naantali, Vengantie 58. Yhteistyössä Suomen HCP Golf ry:n kanssa. Opastusta golfin pelaamiseen, sopii aloittelijoille, et tarvitse omia mailoja tai palloja. Hinta 5 €, mahdollisuus omakustanteiseen ruokailuun. Ryhmään mahtuu 15 osallistujaa. Ilm. viim. 19.4.

La 24.4. klo 13 Uskomaton Turun Nainen – opastettu kävelykierros. Kierros esittelee turkulaisia naisia ja naisten Turkua kautta vuosisatojen. Lähtö Turun Tuomiokirkolta. Opastuksen kesto noin 2 tuntia, lopuksi juodaan piknik-kahvit ulkona (säävaraus). Yhdistys tarjoaa kahvin/teen, halutessasi voit ottaa mukaan myös omia eväitä. Hinta 10 € (sis. opastus ja kahvi/tee). Ilm. viim. 19.4.