Nivelkerhoissa toiminta on vapaamuotoista ja toiminnan aiheet vaihtelevat ryhmän kiinnostusten mukaan. Niissä saa tietoa, tukea ja vietetään aikaa yhdessä. Turun Seudun Nivelyhdistyksen alla toimivat Härkätien (Liedon), Kaarinan, Raision ja Naantalin Nivelkerhot. Nivelkerhot ovat kaikille avoimia ryhmiä, voit tulla mukaan vaikket olisi yhdistyksen jäsen.

Lisätietoja Nivelkerhoista saat: toimisto@nivelposti.fi tai 040 351 3833

Huom! Seuraamme koronatiedotteita ja toimintaamme voi tulla muutoksia. 

Nivelkerhojen kevät 2023

Härkätien Nivelkerho

Liedossa Nivelkerho järjestää tapaamisia sekä avustaa nivelluentojen järjestämisessä. Nivelkerho kokoontuu Palvelukeskus Ruskan kokoustilassa (Hyvättyläntie 9, Lieto) keskiviikkoisin klo 14.30-16.00.

 • 15.2. Lääkkeetön kivunhoito, asiasta puhuu ft Ina Vihilehti.
 • 15.3. Ravinnon merkitys nivelkivuissa. Voiko ravinnolla vähentää nivelsärkyjä? Tule mukaan keskustelemaan. Kristina Turnerilla tulee puhumaan ravinnon merkityksestä. Hänellä on itsellään artroosi ja 35 vuoden kokemus Ahvenanmaan elävänravinnon kurssikeskuksesta. Kristina on myös kirjoittanut kirjan, On aina liianaikaista luovuttaa, josta hän myös tulee puhumaan. Kirjan voi ostaa tilaisuudessa 20 € hintaan.
 • 26.4. Bingoilua ja visailua.

Kaarinan Nivelkerho

Nivelkerho kokoontuu joka kuukauden toinen tiistai klo 17-19 Kaarinan  Kansalaistoiminnan keskus Puntarissa, Pyhän Katariinan tie 7.

 • Ti 10.1. Aiheena luontaistuotteet ja nivelrikon lääkitys. Aiheesta alustaa Kaarinan apteekin proviisori
 • Ti 14.2. Rentoutuminen, vetäjänä ft Paula Juvonen
 • Ti 14.3. Pienapuvälineiden esittely, pitämässä edustaja Suomen Apuvälinekaupasta. illasta voi lunastaa apuvälineitä itselleen.
 • Ti 11.4. Aiheena lääkkeetön kivunhoito. Aiheesta alustaa ft Ina Vihilehti
 • Ti 9.5. Laavuretki. Laavuretki järjestetään Kuusiston Hiihtomajan maastossa, Hiihtomajantie 64, Olkikaupungintieltä opasteet. Laavun vieressä on parkkipaikka, joten sinne pääsee helposti. Laavun vieressä on myös hiihtomaja, joka on käytössä sateen sattuessa.
  Ilmoittaudu mukaan 4.5. mennessä, jotta osaamme varata tarvittavan määrän tarjottavaa. Ilmoittautumiset toimistolle 040 351 3833 tai toimisto@nivelposti.fi.

Muista myös Kaarinan nivelkävelyt 27.9., 25.10., 22.11. Lähtö on aina klo 15.30 Kansalaistoiminnan keskus Puntarin edestä, Pyhän Katariinan tie 7.

Raision ja Naantalin Nivelkerho

Raision ja Naantalin Nivelkerho kokoontuu kerran kuussa tiistaisin klo 13-14.30. Kokoontuminen Raision seurakunnan tiloissa, Kirkkoherrankuja 2.

 • Ti 17.1. Niveljoogaa, ohjaajana Heikki Vuorila. Varaa mukaan rennot vaatteet, joissa voi joogata. Kokeilussa tehdään seisten  tehtävä sarja.
 • Ti 14.2. Tuolijumppaa, ohjaajana Paula Juvonen, ota mukaan rennot vaatteet. Lisäksi kahvittelun ohessa pientä extraohjelmaa.
 • Ti 21.3. Ravinnon merkitys nivelsäryissä. Voiko ravinnolla vähentää nivelsärkyjä? Tule mukaan keskustelemaan. Kristina Turnerilla tulee puhumaan ravinnon merkityksestä. Hänellä on  itsellään artroosi ja 35 vuoden kokemus Ahvenanmaan elävän ravinnon kurssikeskuksesta. Kristina on myös kirjoittanut kirjan, On aina liian aikaista luovuttaa, josta hän myös tulee puhumaan. Kirjan voi ostaa tilaisuudessa.
 • Ti 18.4. Rentoutuminen, aiheesta pitää ft Ina Vihilehti. Ota mukaan rennot vaatteet.
 • Ti 16.5.  Retki Haunistenaltaalle. Kokoontuminen Haunisten altaan P-paikalla Santaojantiellä. Omat eväät mukaan. Yhdistyksen puolelta tarjolla pientä purtavaa. Omat juotavat ja mahdolliset lisäeväät mukaan. Ilm. 11.5. mennessä, jotta varaamme tarvittavan määrän purtavaa.

Raision sauvakävelyt on tauolla, kunnes löydetään uusi päävetäjä.