Keväällä poikkeustilan vuoksi keskeytyneiden liikuntaryhmien maksuja ei lähtökohtaisesti palauteta, vaan ne hyvitetään syksyn osallistumismaksuista. Maksu palautetaan pyynnöstä esimerkiksi terveydentilan tai taloudellisen tilanteen vuoksi. Maksu voidaan palauttaa myös siinä tapauksessa, jos et ole aikeissa jatkaa missään Nivelyhdistyksen liikuntaryhmässä syksyllä. Näissä tapauksissa pyydetään olemaan yhteydessä toimistoon.

Niveljoogan tavoitteena on nivelten liikkuvuuden lisääminen ja nivelnesteen aktivointi. Liikkeiden vaikutus kohdistuu niveliin, lihaksiin, jänteisiin ja faskioihin. Liikkeet tehdään kivuttomasti huomioiden osallistujien liikeradat ja liikkuvuus. Pääasiassa liikkeet tehdään seisoma- ja maakuuasennoissa. Osan liikkeistä voi tehdä tuolilla istuen. Perusliikesarjaa on kehitelty viime talvesta eteenpäin.

Päälle rento, joustava ja lämmin asu, sillä tila on iso ja siellä on hieman vetoa. Mukaan oma joogamatto (jos on), pieni käsipyyhe (selän alle) ja vesipullo.

Ohjaaja: Joogaohjaaja, A-valmentaja ja koulutettu hieroja Heikki Vuorila

Ilmoittaudu mukaan Nivelyhdistyksen toimistolle P. 040 351 3833 tai toimisto@nivelposti.fi. Jäsenhintainen osallistuminen edellyttää jonkun TULE-yhdistyksen (Turun Seudun Nivelyhdistys, Turun Seudun Reumayhdistys, Turun Seudun Luustoyhdistys tai Turun Seudun Selkäyhdistys) jäsenyyttä. Lehmusvalkaman kävijät ovat tervetulleita mukaan Lehmusvalkaman ryhmiin jäsenhintaan (ei siis koske Naantalin ryhmää). Naantalin Niveljoogaan voivat osallistua jäsenhintaan myös Naantalin Reumayhdistyksen jäsenet.

 

Niveljooga Turussa syksy 2020

Paikka: Lehmusvalkaman hyvinvointikeskus, Karviaiskatu 7, Turku, iso sali katutasossa.

Aika: Maanantaisin klo 11-12

Alkaa: 14.9.

Päättyy: 16.11. (varakerta 23.11.)

Kertojen määrä: 10

Hinta: 50€ /ei jäsenet 70 €

Ryhmäkoko: 22, ryhmä toteutuu, jos osallistujia on vähintään 13.

Ohjaaja: Heikki Vuorila

Huom! Paikan päälle pääset hyvin myös julkisella liikenteellä. Lehmusvalkaman hyvinvointikeskukseen Vasaramäessä pääset helposti Fölillä. Bussiyhteys hyvinvointikeskuksen pihalle on Palvelulinja 1 sekä linjat 9, 12 ja 99 tulevat läheiselle bussipysäkille.

 

Niveljooga Naantalissa syksy 2020

Paikka: Kesti-Maaria, Maariankatu 2, Naantali

Aika:  Maanantaisin klo 15-16

Alkaa: 14.9.

Päättyy: 16.11. (varakerta 23.11.)

Kertojen määrä: 10

Hinta: 60 € /ei jäsenet 80 €

Ryhmäkoko: 17, ryhmä toteutuu, jos osallistujia on vähintään 10.

Ohjaaja: Heikki Vuorila