Niveljoogaa Turussa ja Naantalissa

Niveljoogan tavoitteena on nivelten liikkuvuuden lisääminen ja nivelnesteen aktivointi. Liikkeiden vaikutus kohdistuu niveliin, lihaksiin, jänteisiin ja faskioihin (lihaskalvoihin). Liikkeet tehdään kivuttomasti huomioiden osallistujien liikeradat ja liikkuvuus. Pääasiassa liikkeet tehdään seisoma- ja maakuuasennoissa. Osan liikkeistä voi tehdä tuolilla istuen. Yhdistyksellä on kolme joogaryhmää: Niveljoogaryhmä Turussa, Lehmusvalkaman hyvinvointikeskuksessa sekä Naantalissa Kesti-Maarian salissa. Lehmusvalkamassa järjestetään lisäksi Äijäjoogaa, joka on suunnattu erityisesti miehille. Varustaudu pukemalla päälle rento, joustava ja lämmin asu ja ota tunnille mukaan oma joogamatto, pieni käsipyyhe (selän alle) sekä vesipullo.

Ilmoittaudu mukaan Nivelyhdistyksen toimistolle p. 040 351 3833 tai toimisto@nivelposti.fi. Jäsenhintainen osallistuminen edellyttää jonkun TULE-yhdistyksen (Turun Seudun Nivelyhdistys, Turun Seudun Reumayhdistys, Turun Seudun Luustoyhdistys tai Turun Seudun Selkäyhdistys) jäsenyyttä. Turun Niveljoogaan voivat osallistua jäsenhintaan lisäksi Lehmusvalkaman kävijät (ei siis koske Naantalin ryhmää). Naantalin Niveljoogaan voivat osallistua jäsenhintaan myös Naantalin Reumayhdistyksen jäsenet.

Kaikkiin liikuntaryhmiin, joissa on tilaa, voi ilmoittautua mukaan myös kesken kauden. Lyhyempi kausi huomioidaan osallistumismaksussa.

Kevät 2022

Niveljooga Turussa

Paikka: Lehmusvalkaman hyvinvointikeskus, Karviaiskatu 7, Turku, iso sali katutasossa

Aika: maanantaisin klo 11-12

Ryhmän alkamisajankohta ilmoitetaan myöhemmin

Mukaan tunneille lämpimät vaatteet, oma joogamatto, pieni käsipyyhe (selän alle) ja vesipullo.

Ohjaajana: Joogaohjaaja, A-valmentaja ja koulutettu hieroja Heikki Vuorila

Ryhmä toteutuu, jos osallistujia on vähintään 10

Huom! Paikan päälle pääset hyvin myös julkisella liikenteellä. Lehmusvalkaman hyvinvointikeskukseen Vasaramäessä pääset helposti Fölillä. Bussiyhteys hyvinvointikeskuksen pihalle on Palvelulinja 1 sekä linjat 9, 12 ja 99 tulevat läheiselle bussipysäkille.

 

Niveljooga Naantalissa

 

Paikka: Kesti-Maaria, Maariankatu 2, Naantali

Aika: maanantaisin klo 15-16

Ryhmän kesto: 21.2.-25.4. varakerta 2.5. / 10 kertaa

Hinta: 60€ Huom! myös Naantalin Reumayhdistyksen jäsenet voivat osallistua jäsenhintaan.

Mukaan tunneille lämpimät vaatteet, oma joogamatto, pieni käsipyyhe (selän alle) ja vesipullo.

Ohjaajana: Joogaohjaaja, A-valmentaja ja koulutettu hieroja Heikki Vuorila

Ryhmä toteutuu, jos osallistujia on vähintään 10

Haluaisitko kokeilla Niveljoogaa? Ennen ryhmän kevätkauden alkua mahdollisuus maksuttomaan lajikokeiluun Naantalin Nivelkerhossa torstaina 10.2. klo 18:30. Nivelkerho kokoontuu Naantalin seurakuntakeskuksen tiloissa, Piispantie 2. Lajikokeilulle on varattu käyttöön Ryhmähuone 4. Ilmoittautumiset lajikokeiluun toimistolle viimeistään ke 19.1. toimisto@nivelposti.fi tai 040 351 3833.