Niveljoogan tavoitteena on nivelten liikkuvuuden lisääminen ja nivelnesteen aktivointi. Liikkeiden vaikutus kohdistuu niveliin, lihaksiin, jänteisiin ja faskioihin. Liikkeet tehdään kivuttomasti huomioiden osallistujien liikeradat ja liikkuvuus. Pääasiassa liikkeet tehdään seisoma- ja maakuuasennoissa. Osan liikkeistä voi tehdä tuolilla istuen. Päälle rento, joustava ja lämmin asu, sillä tila on iso ja siellä on hieman vetoa. Mukaan oma joogamatto, pieni käsipyyhe (selän alle) ja vesipullo.

Ohjaaja: Joogaohjaaja, A-valmentaja ja koulutettu hieroja Heikki Vuorila

Ilmoittaudu mukaan Nivelyhdistyksen toimistolle P. 040 351 3833 tai toimisto@nivelposti.fi. Jäsenhintainen osallistuminen edellyttää jonkun TULE-yhdistyksen (Turun Seudun Nivelyhdistys, Turun Seudun Reumayhdistys, Turun Seudun Luustoyhdistys tai Turun Seudun Selkäyhdistys) jäsenyyttä. Turun Niveljoogaan voivat osallistua jäsenhintaan lisäksi Lehmusvalkaman kävijät (ei siis koske Naantalin ryhmää). Naantalin Niveljoogaan voivat osallistua jäsenhintaan myös Naantalin Reumayhdistyksen jäsenet.

Kaikkiin liikuntaryhmiin, joissa on tilaa, voi ilmoittautua mukaan myös kesken kauden. Lyhyempi kausi huomioidaan osallistumismaksussa.

Niveljooga Turussa

Kevät 2021

Aika: maanantaisin klo 11-12

Kausi: 15.2.-29.3 (varakerta 12.4.) / 7 kertaa

Paikka: Lehmusvalkaman hyvinvointikeskus, Karviaiskatu 7, Turku, iso sali katutasossa.

Hinta: 35 € / ei jäsenet 55 €

Ohjaaja: Heikki Vuorila

Ryhmä toteutuu, jos osallistujia on vähintään 12

Huom! Paikan päälle pääset hyvin myös julkisella liikenteellä. Lehmusvalkaman hyvinvointikeskukseen Vasaramäessä pääset helposti Fölillä. Bussiyhteys hyvinvointikeskuksen pihalle on Palvelulinja 1 sekä linjat 9, 12 ja 99 tulevat läheiselle bussipysäkille.

 

Niveljooga Naantalissa

Kevät 2021

Aika: maanantaisin klo 15-16

Kausi: 15.2.-29.3 (varakerta 12.4.) / 7 kertaa

Paikka: Kesti-Maaria, Maariankatu 2, Naantali

Hinta: 42 € / 62 € ei jäsenet

Ohjaaja: Heikki Vuorila

Ryhmä toteutuu, jos osallistujia on vähintään 12