Hyvinvoinnin Iltapäivä lauantaina 24.9.

Hyvinvoinnin Iltapäivä tulee taas!  Tapahtuma järjestetään tällä kertaa lauantaina 24.9. historiallisen Tuorlan miljöössä, Piikkiössä. Paikalle pääset kätevästi joko omalla autolla tai Fölillä (lähin pysäkki Tuorla 6149). Yhteinen ohjelma klo 13-17, mutta halukkaat voivat aloittaa päivän lounastamalla Tuorlan Majatalon runsaassa buffetissa klo 12 alkaen.

Ohjelmassa

  • Historiallinen opastus Tuorlan alueella
  • Luento: Lihaskunnon merkitys, Tule-tietokeskuksen fysioterapeutti
  • Jalkojenhoitaja, Jalkineliike Stellan omistaja Tiia Vaaksjoki: asiaa jalkojen terveydestä ja jalkineista sekä tuote-esittelyä
  • FasciaMethod-harjoitus, ohjaajana fysioterapeutti Hanna Pihlajamaa

Tapahtuman osallistumismaksu 20 €, lounaan hinta 11 €/hlö.  Ilmoittaudu viimeistään 8.9. toimistolle tai verkossa: ilmoittaudu Hyvinvoinnin Iltapäivään

Lisätietoja 040 351 3833 / toimisto@nivelposti.fi.

Tapahtuman järjestelyissä yhteistyössä Jalkineliike Stella ja Roberts Berrie.

Avoimet ovet

Torstaina 6.10. klo 13-17, yhdistyksen toimitilassa, Lonttistentie 9B 15. Ohjelmassa:

  • Klo 13-15 Turun Verkosta virtaa -vapaaehtoiset tarjoavat maksutonta Digiopastusta. Ota oma laite mukaan tai tule muuten vain kyselemään. Opastamme myös laitteiden sekä puhelin- ja nettiliittymien hankinnassa. Paikalla 2-3 Verkosta virtaa -hankkeen digiopastajaa.
  • Klo 14 Niveljumppaa istuen ja seisten, vetäjänä yhdistyksen vapaaehtoinen.
  • Klo 15 Miniluento: Liikkuminen rollaattorin ja kepin kanssa. Luennon pitää Suomen Apuvälinekaupan edustaja.
  • Klo 16 Luento: Nivelet kuntoon – elämää ennen ja jälkeen tekonivelten. Tuula Vainikainen on asiantuntijoita haastatellut tietokirjailija ja vertainen, jolla on kaksi polven tekoniveltä ja yksi lonkan tekonivel.

Avoimissa ovissa on esillä myös erilaisia apuvälineitä arjen helpottamiseksi. Tule kyselemään lisää ja saamaan opastusta. Tervetuloa!

Käsityöilta

Tiistaina 1.11. klo 17–19, yhdistyksen toimitilassa, Lonttistentie 9 B 15. Joulukortti- ja hamajoulukoristeaskartelua. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 27.10 toimistolle.

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous

torstaina 24.11. klo 17.00 Yhdistyksen toimitilassa, Lonttistentie 9 B 15
Esillä sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu.
Tervetuloa!