Liity jäseneksi alla olevalla lomakkeella!

Järjestämme nivelille sopivaa liikuntaa ja erilaisia toimintaryhmiä. Myös virkistystoimintamme on vilkasta. Käymme säännöllisesti retkillä, ja kauttamme voi hakea tuetuille lomille. Jäsenenä pysyt ajan tasalla tulevista luennoista ja muista tapahtumista. Toimintamuotoihimme voit tutustua tarkemmin näillä kotisivuillamme.

Jäsenetuja yli 50 liikkeestä

Liityttyäsi jäseneksi saat postitse tervetulopaketin. Paketti sisältää henkilökohtaisen jäsenkortin, Nivelposti-lehden, tietoa toiminnasta ja Nivelrikon hoito-oppaan (OrionPharma 2016).

Jäsenkortti oikeuttaa moniin etuihin Turun seudulla. Katso jäsenedut.

Jäsenmaksu

Kalenterivuosittainen jäsenmaksu on 25 €. Saat laskun kotiin muun jäsenmateriaalin ohessa. Marraskuun alusta lukien kuluva vuosi on jäsenmaksuton.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia tietoja liittymisessä. Syntymäajan ja -vuoden sekä vaivaavan nivelen ilmoittaminen on vapaaehtoista. Ilmoittamalla sähköpostiosoitteen, saat jatkossa noin kerran kuukaudessa ilmestyvän sähköisen uutistiedotteen.

  Sukupuoli

   
  NainenMiesMuuEn halua kertoa
   
  Haluan sähköisen jäsenkortin ja kaikki laskut sähköpostitse
  Jag vill ha artrosbroschyren på svenska. / Haluan nivelrikko-oppaan ruotsinkielisenä.
  Hyväksyn ylläolevien tietojen rekisteröinnin jäsenrekisteriin. / Jag godkänner att ovanstående uppgifter registereras i medlemsregistret*

   
  *Pakollinen / Obligatorisk
   
  Tietosuojaseloste (PDF, päivitetty 24.4.2020)

  Säännöt (PDF)