Liity jäseneksi alla olevalla lomakkeella!

Järjestämme nivelille sopivaa liikuntaa ja erilaisia toimintaryhmiä. Myös virkistystoimintamme on vilkasta. Käymme säännöllisesti retkillä, ja kauttamme voi hakea tuetuille lomille. Jäsenenä pysyt ajan tasalla tulevista luennoista ja muista tapahtumista. Toimintamuotoihimme voit tutustua tarkemmin näillä kotisivuillamme.

Jäsenetuja yli 50 liikkeestä

Liityttyäsi jäseneksi saat postitse tervetulopaketin. Paketti sisältää Nivelposti-lehden, tietoa yhdistyksen toiminnasta ja Nivelrikon hoito-oppaan (OrionPharma 2016).

Jäsenkortti oikeuttaa moniin etuihin Turun seudulla. Saat sen valintasi mukaan joko paperisena tervetulopaketin mukana tai sähköisenä, jolloin se kulkee kätevästi mukana mobiililaitteessa. Tutustu jäsenetuihin tästä linkistä.

Jäsenmaksu ja laskutus

Kalenterivuosittainen jäsenmaksu on 28 €. Marraskuun alusta lukien kuluva vuosi on jäsenmaksuton. Jäsenmaksulasku lähetetään sähköpostiin, jos valitset sähköisen jäsenkortin. Paperisen jäsenkortin käyttäjille lasku postitetaan jäsenkortin kanssa kotiin tervetulopaketin ohessa. Muut yhdistyksen toimintaan liittyvät osallistumismaksut (esim. liikunta ja retket) laskutetaan sähköpostitse, ellei osallistuja erikseen ilmoita toivovansa paperilaskuja.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia tietoja liittymisessä. Syntymäajan ja -vuoden sekä vaivaavan nivelen ilmoittaminen on vapaaehtoista. Ilmoittamalla sähköpostiosoitteen, saat jatkossa noin kerran kuukaudessa ilmestyvän sähköisen uutistiedotteen.


  Sukupuoli 
  NainenMiesMuuEn halua kertoa
   
  Äidinkieli 

   
  Haluatko sähköisen vai paperisen jäsenkortin?* 

  Jag vill ha artrosbroschyren på svenska. / Haluan nivelrikko-oppaan ruotsinkielisenä.
  Hyväksyn ylläolevien tietojen rekisteröinnin jäsenrekisteriin. / Jag godkänner att ovanstående uppgifter registereras i medlemsregistret*

   
  *Pakollinen / Obligatorisk
   
  Tietosuojaseloste (PDF, päivitetty 24.4.2020)

  Säännöt (PDF)