Innostu uusista liikuntamuodoista yhdistyksen lajikokeiluissa

Yhdistys järjestää edullisia, kertaluontoisia lajikokeiluita muutaman kerran vuodessa. Lajikokeilut tarjoavat mahdollisuuden tutustua uusiin liikuntamuotoihin ja kokeilla niiden sopivuutta itselleen.

Osaan lajikokeiluista on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautua voi mukaan Nivelyhdistyksen toimistolle p. 040 351 3833 tai toimisto@nivelposti.fi.

KEVÄT 2022

Asahi

Tiistaina 8.2  klo 17:00. Kaarinan Nivelkerhossa (Kansalaistoiminnan keskus Puntari, Pyhän Katariinan tie 7). Kaikille avoin, ei vaadi yhdistyksen jäsenyyttä. Osallistujille maksuton. Ei ennakkoilmoittautumista, saavu vain paikan päälle.

Asahi on Suomessa kehitetty terveysliikuntamuoto, jonka liikkeissä voi huomata itämaisten lajien vaikutteita. Asahi on yksinkertaista, mutta kokonaisvaltaista ja tehokasta liikuntaa: liikkeet ovat rauhallisia ja helppoja, ne tehdään myös hitaasti hengityksen tahdissa seisoen tai istuen. Asahissa harjoitetaan, avataan ja rentoutetaan järjestelmällisesti koko kehoa. Asahi sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille sekä erityisen hyvin ikääntyville, ylipainoisille sekä nivel- ja selkävaivoista kärsiville. Asahi sopii myös palauttavana harjoituksena urheilijoille.

Niveljooga

Torstaina 10.2. klo 18:30 Naantalin Nivelkerhossa (Naantalin seurakuntakeskuksen tiloissa, Piispantie 2, Ryhmähuone 4). Kaikille avoin, ei vaadi yhdistyksen jäsenyyttä. Osallistujille maksuton. Ilmoittautumiset toimistolle viimeistään ke 9.2. toimisto@nivelposti.fi tai 040 351 3833.

Niveljoogan tavoitteena on nivelten liikkuvuuden lisääminen ja nivelnesteen aktivointi. Liikkeiden vaikutus kohdistuu niveliin, lihaksiin, jänteisiin ja faskioihin (lihaskalvoihin). Liikkeet tehdään kivuttomasti huomioiden osallistujien liikeradat ja liikkuvuus. Pääasiassa liikkeet tehdään seisoma- ja maakuuasennoissa. Osan liikkeistä voi tehdä tuolilla istuen.