Innostu uusista liikuntamuodoista yhdistyksen lajikokeiluissa

Yhdistys järjestää edullisia, kertaluontoisia lajikokeiluita muutaman kerran vuodessa. Lajikokeilut tarjoavat mahdollisuuden tutustua uusiin liikuntamuotoihin ja kokeilla niiden sopivuutta itselleen. Lajikokeilut ovat kaikille avoimia, eivätkä edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Osaan lajikokeiluista on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautua voi mukaan Nivelyhdistyksen toimistolle p. 040 351 3833 tai toimisto@nivelposti.fi.

Syksy 2022

Asahi

Ke 14.9. klo 14.30–16 Härkätien Nivelkerho, Palvelukeskus Ruskassa (Hyvättyläntie 9, Lieto). Maksuton, ei ennakkoilmoittautumista. Ohjaajana Risto Lehto.

Asahi on Suomessa kehitetty terveysliikuntamuoto, jonka liikkeissä voi huomata itämaisten lajien vaikutteita. Asahi on yksinkertaista, mutta kokonaisvaltaista ja tehokasta liikuntaa: liikkeet ovat rauhallisia ja helppoja, ne tehdään myös hitaasti hengityksen tahdissa seisoen tai istuen. Asahissa harjoitetaan, avataan ja rentoutetaan järjestelmällisesti koko kehoa. Asahi sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille sekä erityisen hyvin ikääntyville, ylipainoisille sekä nivel- ja selkävaivoista kärsiville. Asahi sopii myös palauttavana harjoituksena urheilijoille.

Melonta – PERUTTU

To 8.9. klo 17-19, Turun soutu- ja melontakeskus (Rykmentintie 55). Lajikokeilu peruuntuu vähäisen osanottajamäärän vuoksi.

Niveljooga

Ma 5.9. klo 11-12 Lehmusvalkaman hyvinvointikeskus, iso sali katutasossa, Karviaiskatu 7, Turku. Osallistujille maksuton. Ei ennakkoilmoittautumista, saavu vain paikalle. Mukaan tunnille lämpimät vaatteet, oma joogamatto, pieni käsipyyhe (selän alle) ja vesipullo. Jos sinulla ei ole omaa joogamattoa, voit lainata sellaisen paikan päältä. Ohjaaja Heikki Vuorila.

To 8.9. klo 18.30–20, Naantalin Nivelkerho. Ryhmähuone 4 Naantalin srk-keskuksessa, Piispantie 2. Osallistujille maksuton, ei ennakkoilmoittautumista. Ohjaaja Heikki Vuorila.

Niveljoogan tavoitteena on nivelten liikkuvuuden lisääminen ja nivelnesteen aktivointi. Liikkeiden vaikutus kohdistuu niveliin, lihaksiin, jänteisiin ja faskioihin (lihaskalvoihin). Liikkeet tehdään kivuttomasti huomioiden osallistujien liikeradat ja liikkuvuus. Pääasiassa liikkeet tehdään seisoma- ja maakuuasennoissa. Osan liikkeistä voi tehdä tuolilla istuen.

Äijäjooga

Ma 5.9. klo 12.30-13.30 Lehmusvalkaman hyvinvointikeskus, iso sali katutasossa, Karviaiskatu 7, Turku. Osallistujille maksuton. Ei ennakkoilmoittautumista, saavu vain paikalle. Mukaan tunnille lämpimät vaatteet, oma joogamatto, pieni käsipyyhe (selän alle) ja vesipullo. Jos sinulla ei ole omaa joogamattoa, voit lainata sellaisen paikan päältä. Ohjaaja Heikki Vuorila.