Yhdistyksen hallitus on linjannut voimassa olevien alueellisten suositusten mukaisesti, että kevätkauden ajan kaikki toiminta järjestetään pääsääntöisesti etä- ja ulkotilaisuuksina. Yhdistyksen sisäliikuntaryhmien aloitus siirtyy näin ollen syyskauteen. Ryhmien tiedot päivitetään sivuille, kun saamme tiedon tilavarausten myöntämisestä.  Lisätietoja antaa yhdistyksen toimisto toimisto@nivelposti.fi tai 040 351 3833.

Impivaaran uimahallin tilauskuntosali Männistö

Impivaaran uimahallin tilauskuntosali Männistö sijaitsee kolmannessa kerroksessa. Pukutilat sijaitsevat salin vieressä (suihkut, EI saunaa).
Osoite: Uimahallinpolku 4, Turku.

Ryhmät kokoontuvat 10 minuuttia ennen tunnin alkua kassan edessä, missä vapaaehtoinen jakaa rannekkeet ja kirjaa osallistujat listaan.

Ilmoittaudu mukaan Nivelyhdistyksen toimistolle P. 040 351 3833 tai toimisto@nivelposti.fi. Jäsenhintainen osallistuminen edellyttää jonkun TULE-yhdistyksen (Turun Seudun Nivelyhdistys, Turun Seudun Reumayhdistys, Turun Seudun Luustoyhdistys tai Turun Seudun Selkäyhdistys) jäsenyyttä. Kaikkiin liikuntaryhmiin, joissa on tilaa, voi ilmoittautua mukaan myös kesken kauden. Lyhyempi kausi huomioidaan osallistumismaksussa.

Huomioithan, että osallistumismaksuun ei sisälly uintilippua. Varusteiksi tarvitaan mukava ja joustava asu, sisäkengät sekä vesipullo ja hikipyyhe.

Mikäli suunnitelmiisi on tullut muutoksia tai olet pitkään poissa leikkauksen tai muun sairauden takia, otathan yhteyttä mahdollisimman pian toimistoomme puhelimitse (p. 040 351 3833) tai sähköpostilla toimisto@nivelposti.fi.

Kevät 2021

Impivaaran uimahalli, Uimahallinpolku 4, Turku.

Kausi: Ilmoitetaan myöhemmin

Hinta: Ilmoitetaan myöhemmin

 

Ryhmät

Tiiistaisin klo 11:00 – 12:00

Tiistaisin  klo 12:00 – 13:00

Tiistaisin klo 17:00 – 18:00 (vapaiden painojen puoli ryhmän käytössä 17:30-18:00)

Torstaisin klo 12:30 – 13:30

Torstaisin klo 13:30 – 14:30

Ruusukorttelin kuntosali

Keskiviikkoisin klo 15:30–17:00, alkamispäivä ilmoitetaan myöhemmin. Ruusukorttelin hyvinvointikeskus, Puistokatu 11 B. Vuoro on maksuton. Yhdistyksen vapaaehtoinen ohjaaja paikalla. Huom! Koronavirustilanteen vuoksi osallistujamäärää on rajattu ja ryhmään on aiemmasta poiketen ennakkoilmoittautuminen. Lisätietoja toimistolta, p. 040 351 3833.

 

Esteetön kuntosali Visiitti

Turun Seudun Nivelyhdistyksen ja Turun Seudun Reumayhdistyksen yhteinen vuoro maanantaisin klo 16:15–17:30, vuoron alkamispäivä ilmoitetaan myöhemmin. Koronavirustilanteen vuoksi osallistujamäärää on rajattu ja ryhmään on aiemmasta poiketen ennakkoilmoittautuminen. Lisätietoja toimistolta, p. 040 351 3833.

Kuntosalille tarvitset Visiittikortin. Visiittikortin syyskausi 1.7.-31.12. ja kevätkausi 1.1.- 30.6. Kaarinalaisille eläkeläisille, pitkäaikaissairaille  ja erityisryhmiin kuuluville normaalihinta on 35€ kausi. Ulkopaikkakuntalaisille  em. perustein normaalihinta on 40€ kausi. Visiittikortin voi ostaa Kaarinan kaupungin palvelupisteestä, Lautakunnankatu 4, Kaarina.

Visiitin osoite on Rantayrttikatu 1, Kaarina.

 

 

______________________

Kuntosalien pelisäännöt

Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksen kaikilla kuntosaleilla harjoitellaan
yhteisten pelisääntöjen mukaan. Näin taataan kaikille toimivat, siistit ja
turvalliset harjoitteluolosuhteet.

 • Kuntosalien ikäraja on 15 vuotta. Ethän ota salille turvallisuussyistä
  mukaan pieniä lapsia odottelemaan harjoittelusi ajaksi.
 • Joukkuelajin kuntosaliharjoituksissa voi olla mukana alle 15-vuotias,
  mikäli valmentaja on paikalla.
 • Käytä sisäkenkiä.
 • Harjoittele sisäliikuntavarusteissa, ei ilman paitaa.
  Uimahallien kuntosaleilla ei harjoitella uima-asussa.
 • Laita painot takaisin säilytystelineisiin harjoituksen jälkeen.
 • Käytä tarvittaessa hikipyyhettä suojaamassa laitteita,
  näin seuraavankin harjoittelijan on mukava treenata.
 • Ilmoitathan henkilökunnalle laitevioista ja korjaustarpeista.