Kävelyt

Kävely on helppo ja edullinen harrastus, joka sopii mainiosti nivelrikkoiselle. Kävely parantaa kestävyyskuntoa, hillitsee nivelten tulehdusta ja tekee hyvää myös mielialalle. Jos nivelrikko on polvessa tai lonkassa, kannattaa napata mukaan kävelysauvat, sillä ne vähentävät tutkitusti nivelen rasitusta. Yhdistyksen nivelkävelyt ovat virkistävää ulkoliikuntaa ja vertaistukea samassa paketissa. Nivelkävelyitä järjestetään syksyllä Kaarinassa. Keväällä 2021 yhdistys käynnisti myös Kävelykaveri-toiminnan, jonka kautta kävelyseuraa kaipaavilla on mahdollisuus löytää itselleen Kävelykaveri lähialueelta. Kävelykaveri-toimintaan voi ilmoittautua ottamalla yhteyttä toimistoon.

Kevät 2022

Sauvakävely Raisiossa

Raision sauvakävelyryhmä on tällä hetkellä tauolla, mutta jatkuu, jos löytyy uusi vetäjä.

Kaarinan Nivelkävely 

Paikka: Lähtö Puntarin edestä, Pyhän Katariinan tie 7
Aika: klo 15.30-16.30 huom. uusi aika!
Kävelyiden päivämäärät:
ti 22.2.
ti 22.3. Kerta peruttu!
ti 26.4.

Osallistujille maksuton

Muistojen Turku – esteetön kulttuurikuntoilureitti porukassa

Ma 4.4. klo 13 Sukella muistojen Turkuun! Lähdemme kiertämään porukalla Nivelyhdistyksen toteuttaman, esteettömän Muistojen Turku -kulttuurikuntoilureitin. Reitin varrella olevilla pysähdyspaikoilla voi lepuuttaa jalkojaan ja eläytyä samalla kaupungin asukkaiden tarinoihin ja muistoihin Turusta, joko kartasta lukien tai älypuhelinsovelluksen kautta kuunnellen. Mukana yhdistyksen vapaaehtoinen vetäjä. Kaikille avoin, osallistujille maksuton. Lähtö Blomberginaukiolta (Kupittaanpuisto, Veritas-stadionin vieressä). Ilmoittaudu mukaan toimistolle 040 351 3833 viimeistään maanantaina 4.4. klo 11 mennessä.

Kävelykaveri-toiminta

Ulkoilu virkistää ja kävely on mukavampaa seurassa! Autamme halukkaita löytämään kävelykaverin: ilmoittaudu, niin saatamme yhteen kävelyseuraa kaipaavat läheltä toisiaan.

Voit ilmoittautua mukaan

  • Verkkolomakkeella klikkaamalla tästä
  • Ilmoittamalla yhteystietosi sekä mistä haet kävelykaveria toimistolle: toimisto(at)nivelposti.fi tai puhelimitse 040 351 3833