Ilmoitushinnat ja -koot sekä aineisto-ohjeet löydät Nivelpostin mediakortista.

Ilmoitusmyynti:

Jaana Martiskainen
TJM-Systems Oy

044 566 7195

jaana.martiskainen@tjm-systems.fi

 

Ilmoitusaineistot:

aineistot@tjm-systems.fi

 

Turun Seudun Nivelyhdistys julkaisee kaksi kertaa vuodessa ilmestyvää Nivelposti-lehteä. Lehden painos on 3 500 kappaletta. Yhdistyksemme noin 2 400 jäsenen lisäksi Nivelposti jaetaan Turun seudun yksityisille ja julkisille terveysasemille, poliklinikoille, apteekkeihin, sairaaloihin, palvelutaloihin sekä muille yhteistyökumppaneillemme. Katamme Nivelpostin painokustannuksia osittain ilmoitustuloilla.

Nivelposti sisältää asiantuntija-artikkeleita, ajankohtaista nivelasiaa ja tietoa yhdistyksemme toiminnasta. Lehden sisältö toimii myös jäsentemme kausittaisena ohjelma- ja tietopankkina. Lukijoitamme kiinnostavat erityisesti terveyteen, hyvinvointiin ja ikääntymiseen liittyvät asiat.

Tutustu Nivelpostin sähköiseen näköisversioon.

Ilmoitushinnat ja -koot löydät Nivelpostin mediakortista.

Aineisto-ohjeet ilmoittajille

Valmiit ilmoitusaineistot tulee lähettää osoitteeseen tiedotus(at)nivelposti.fi viimeistään viikolla 25 (syysnumeroon tulevat ilmoitukset) tai viikolla 50 (kevätnumeroon tulevat ilmoitukset). Valmis ilmoitusaineisto on oikeaan kokoon tehty PDF-tiedosto ilman leikkuuvaroja ja -merkkejä, CMYK-väreissä, kuvien resoluutio 300 dpi. Poikkeuksena ilmoituskoko 210 x 250 mm (takakansi), joka toimitetaan 3 mm leikkuuvaroilla.

Voimme sovittaessa valmistaa ilmoituksen toimituksessamme esim. yrityksenne logon ja toivomanne tekstin pohjalta. Otamme taitossa myös huomioon esimerkiksi kupongit.

Aineistoon liittyvissä kysymyksissä otathan yhteyttä:

toimisto(at)nivelposti.fi
p. 050 575 0613

Otamme vastaan ja lähetämme verkkolaskuja:

Verkkolaskuosoite: FI49 4309 1520 1654 06
Välittäjän tunnus: ITELFIHH

Operaattori: Säästöpankit

Tiedot löytyvät TIEKEn sivulta.