Voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa FysioPilateksesta

FysioPilates on pilatesharjoittelua, johon on yhdistetty fysioterapeuttinen osaaminen. Ohjaajana toimii FysioPilates -koulutuksen saanut fysioterapeutti. Pilates puolestaan on Joseph Pilateksen (1880-1967) luoma kehonhallintamenetelmä, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Pilates perustuu kehon keskustan hallintaan, jota kautta vahvistetaan kehon syviä lihaksia. FysioPilatesharjoittelu vahvistaa erityisesti keskivartalon lihaksia, kehittää tasapainoa, parantaa liikkuvuutta ja ryhtiä sekä kehonhallintaa. Tunnilla liikutaan rauhalliseen tahtiin ja painotetaan liikkeiden oikeaa suorittamista. Liikkeet tehdään sekä seisten että lattiatasossa. Laji sopii kaiken kokoisille ja kuntoisille, sekä erityisen hyvin tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsiville. Ota tunnille mukaan oma vesipullo ja oma jumppamatto.

Ilmoittaudu lajeihin Nivelyhdistyksen toimistolle p. 040 351 3833 tai toimisto@nivelposti.fi. Jäsenhintainen osallistuminen edellyttää jonkun TULE-yhdistyksen (Turun Seudun Nivelyhdistys, Turun Seudun Reumayhdistys, Turun Seudun Luustoyhdistys tai Turun Seudun Selkäyhdistys) jäsenyyttä.

Kaikkiin liikuntaryhmiin, joissa on tilaa, voi ilmoittautua mukaan myös kesken kauden. Lyhyempi kausi huomioidaan osallistumismaksussa.

Kevät 2022

Paikka: Ruusukorttelin hyvinvointikeskus, Puistokatu 11 B, käynti Koulukadun puolelta

Aika: keskiviikkoisin klo 16.45-17.45

Ryhmän kesto: 13.4.-25.5. (7 kertaa)

Hinta: 42€

Ohjaaja: Maarit Itälä

Ryhmä toteutuu, jos osallistujia on vähintään 10.