Yhdistyksen liikuntaryhmien kevätkausi ei toistaiseksi käynnisty voimassaolevien koronasuositusten vuoksi. Ryhmät käynnistetään heti, kun suositukset mahdollistavat aikuisten ryhmäharrastustoiminnan järjestämisen sisätiloissa edellyttäen, että ryhmien käyttämät tilat ovat avoinna. Ryhmiin voi edelleen ilmoittautua ja tieto ryhmän alkamisesta lähetetään kaikille mukaan ilmoittautuneille erikseen. Lisäksi tiedot ryhmien alkamisesta ja kevätkauden hinnoista päivitetään sivuille heti niiden vahvistuttua. Lisätietoja antaa yhdistyksen toimisto toimisto@nivelposti.fi tai 040 351 3833.

Fysiopilates on erityisesti keskivartalon lihaksia vahvistava ja tasapainoa kehittävä liikuntamuoto, joka parantaa liikkuvuutta, ryhtiä ja kehonhallintaa. Tunnilla liikutaan rauhalliseen tahtiin ja painotetaan liikkeiden oikeaa suorittamista. Laji sopii kaiken kokoisille ja kuntoisille sekä erityisen hyvin tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsiville.

Ilmoittaudu lajeihin Nivelyhdistyksen toimistolle P. 040 351 3833 tai toimisto@nivelposti.fi. Jäsenhintainen osallistuminen edellyttää jonkun TULE-yhdistyksen (Turun Seudun Nivelyhdistys, Turun Seudun Reumayhdistys, Turun Seudun Luustoyhdistys tai Turun Seudun Selkäyhdistys) jäsenyyttä.

Kaikkiin liikuntaryhmiin, joissa on tilaa, voi ilmoittautua mukaan myös kesken kauden. Lyhyempi kausi huomioidaan osallistumismaksussa.

Kevät 2021

Aika: keskiviikkoisin klo 16:45-17:45

Kausi: Ilmoitetaan myöhemmin

Paikka: Ruusukorttelin hyvinvointikeskus, Puistokatu 11 B, käynti Koulukadun puolelta

Hinta: Ilmoitetaan myöhemmin

Ohjaaja: Paula Paavola

Ryhmä toteutuu, jos osallistujia on vähintään 12.