FasciaMethod – kuntouttavaa kehonhuoltoa ja lisää liikkuvuutta

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä, jossa yhdistyvät toiminnallinen lihaskalvoketjuihin perustuva liikkuvuusharjoittelu, täsmävenyttely kireille lihaksille ja kuntouttava liikehallintaharjoittelu syville lihaksille sekä faskiakäsittely pallolla. Lempeät, mutta tehokkaat FasciaMethod-harjoitteet helpottavat kireyden tunnetta kehossa ja parantavat liikkuvuutta, koordinaatiota ja tasapainoa.

Tunnilla keskitymme rauhallisiin koko kehon liikkuvuusharjoitteisiin, hengitysharjoitteisiin sekä täsmävenyttelyihin. Tunti päättyy rentouttavaan pallohierontahetkeen. Teemme harjoitteita sekä seisten että lattiatasolla. Tarvittaessa harjoitteissa voi hyödyntää tuolia. Mukaan kannattaa ottaa joustavat sisäliikuntavaatteet, oma jumppamatto, hierontapallo ja  vesipullo. Sisäkenkiä ei tarvita.

Kevät 2023 – ryhmä täynnä

Paikka: Ruusukorttelin hyvinvointikeskus, Puistokatu 11 B, käynti Koulukadun puolelta

Aika: keskiviikkoisin klo 16.45-17.45

Ryhmän kesto: 8.2.-12.4. (10 kertaa)

Hinta: 60€

Ohjaaja: Hanna Pihlajamaa

Ilmoittaudu mukaan verkossa tai Nivelyhdistyksen toimistolle 040 351 3833toimisto@nivelposti.fi. Kaikkiin liikuntaryhmiin, joissa on tilaa, voi ilmoittautua mukaan myös kesken kauden. Lyhyempi kausi huomioidaan osallistumismaksussa.

Ryhmä toteutuu, jos osallistujia on vähintään 12.