FasciaMethod – kuntouttavaa kehonhuoltoa ja lisää liikkuvuutta

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä, jossa yhdistyvät toiminnallinen lihaskalvoketjuihin perustuva liikkuvuusharjoittelu, täsmävenyttely kireille lihaksille ja kuntouttava liikehallintaharjoittelu syville lihaksille sekä faskiakäsittely pallolla. Lempeät, mutta tehokkaat FasciaMethod-harjoitteet helpottavat kireyden tunnetta kehossa ja parantavat liikkuvuutta, koordinaatiota ja tasapainoa. FasciaMethodissa harjoituksia tehdään myös lattialla, mutta jos lattialle meneminen on hankalaa, vaihtoehtoisia liikkeitä voi tehdä seisten tai tuolilla istuen. Ota tunnille mukaan vesipullo, oma jumppamatto ja hieronta- tai tennispallo.

Ilmoittaudu mukaan Nivelyhdistyksen toimistolle p. 040 351 3833 tai toimisto@nivelposti.fi. Jäsenhintainen osallistuminen edellyttää jonkun TULE-yhdistyksen (Turun Seudun Nivelyhdistys, Turun Seudun Reumayhdistys, Turun Seudun Luustoyhdistys tai Turun Seudun Selkäyhdistys) jäsenyyttä.

Kaikkiin liikuntaryhmiin, joissa on tilaa, voi ilmoittautua mukaan myös kesken kauden. Lyhyempi kausi huomioidaan osallistumismaksussa.

Kevät 2022 – ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua jonotuslistalle

Paikka: Ruusukorttelin hyvinvointikeskus, Puistokatu 11 B, käynti Koulukadun puolelta

Aika: keskiviikkoisin klo 16.45-17.45

Ryhmän kesto: 12.1.-16.3. (10 kertaa)

Hinta: 60€

Ohjaajana: Hanna Pihlajamaa

Ryhmä toteutuu, jos osallistujia on vähintään 10.