Lempeä Asahi yhdistää kehon ja mielen

Asahi on Suomessa kehitetty terveysliikuntamuoto, jonka liikkeissä voi huomata itämaisten lajien vaikutteita. Asahi on yksinkertaista, mutta kokonaisvaltaista ja tehokasta liikuntaa: liikkeet ovat rauhallisia ja helppoja, ne tehdään myös hitaasti hengityksen tahdissa seisoen tai istuen. Asahissa harjoitetaan, avataan ja rentoutetaan järjestelmällisesti koko kehoa. Asahi sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille sekä erityisen hyvin ikääntyville, ylipainoisille sekä nivel- ja selkävaivoista kärsiville. Asahi sopii myös palauttavana harjoituksena urheilijoille.

Ilmoittaudu mukaan Nivelyhdistyksen toimistolle p. 040 351 3833 tai toimisto@nivelposti.fi. Jäsenhintainen osallistuminen edellyttää jonkun TULE-yhdistyksen (Turun Seudun Nivelyhdistys, Turun Seudun Reumayhdistys, Turun Seudun Luustoyhdistys tai Turun Seudun Selkäyhdistys) jäsenyyttä.

Kaikkiin liikuntaryhmiin, joissa on tilaa, voi ilmoittautua mukaan myös kesken kauden. Lyhyempi kausi huomioidaan osallistumismaksussa.

Kevät 2022

Asahi Kaarinassa

Paikka: Vaparin discotila, Kyynäräkatu 3, Kaarina

Aika: maanantaisin 17.45-18.45

Ryhmän kesto: 21.2.-11.4. / 8 kertaa

Hinta: 48 €

Ohjaajana: Risto Lehto

 

Asahi Turussa

Turun ryhmiä ei järjestetä kevätkaudella 2022 vähäisen osanottajamäärän vuoksi.

 

 

 

Katso alta 24.3.2021 TULE-tietokeskuksessa kuvattu video ja harjoittele omaan tahtiin kotona Asahi-ohjaajamme Merja Tuomolan johdolla.