Lempeä Asahi yhdistää kehon ja mielen

Asahi on Suomessa kehitetty terveysliikuntamuoto, jonka liikkeissä voi huomata itämaisten lajien vaikutteita. Asahi on yksinkertaista, mutta kokonaisvaltaista ja tehokasta liikuntaa: liikkeet ovat rauhallisia ja helppoja, ne tehdään myös hitaasti hengityksen tahdissa seisoen tai istuen. Asahissa harjoitetaan, avataan ja rentoutetaan järjestelmällisesti koko kehoa. Asahi sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille sekä erityisen hyvin ikääntyville, ylipainoisille sekä nivel- ja selkävaivoista kärsiville. Asahi sopii myös palauttavana harjoituksena urheilijoille.

Ilmoittaudu mukaan Nivelyhdistyksen toimistolle p. 040 351 3833 tai toimisto@nivelposti.fi. Jäsenhintainen osallistuminen edellyttää jonkun TULE-yhdistyksen (Turun Seudun Nivelyhdistys, Turun Seudun Reumayhdistys, Turun Seudun Luustoyhdistys tai Turun Seudun Selkäyhdistys) jäsenyyttä.

Kevät 2023

Asahi Kaarinassa

Paikka: Vaparin discotila, Kyynäräkatu 3, Kaarina

Aika: maanantaisin 17.15-18.00

Ryhmän kesto: 23.1.-3.4.2023 / 10 kertaa. Hiihtolomaviikolla 20.2. ei Asahia.

Hinta: 50 € yhdistyksen jäsenet, 70 € muut

Ohjaajana: Risto Lehto

Ilmoittaudu mukaan verkossa tai Nivelyhdistyksen toimistolle 040 351 3833 / toimisto@nivelposti.fi. Kaikkiin liikuntaryhmiin, joissa on tilaa, voi ilmoittautua mukaan myös kesken kauden. Lyhyempi kausi huomioidaan osallistumismaksussa..

Ryhmä toteutuu, jos osallistujia on vähintään 14.

Katso alta 24.3.2021 TULE-tietokeskuksessa kuvattu video ja harjoittele omaan tahtiin kotona Asahi-ohjaaja Merja Tuomolan johdolla.