Yhdistyksen liikuntaryhmien kevätkausi ei toistaiseksi käynnisty voimassaolevien koronasuositusten vuoksi. Ryhmät käynnistetään heti, kun suositukset mahdollistavat aikuisten ryhmäharrastustoiminnan järjestämisen sisätiloissa edellyttäen, että ryhmien käyttämät tilat ovat avoinna. Ryhmiin voi edelleen ilmoittautua ja tieto ryhmän alkamisesta lähetetään kaikille mukaan ilmoittautuneille erikseen. Lisäksi tiedot ryhmien alkamisesta ja kevätkauden hinnoista päivitetään sivuille heti niiden vahvistuttua. Lisätietoja antaa yhdistyksen toimisto toimisto@nivelposti.fi tai 040 351 3833.

Katso alta 24.3.2021 TULE-tietokeskuksessa kuvattu video ja harjoittele omaan tahtiin kotona Asahi-ohjaajamme Merja Tuomolan johdolla.

Asahi on terveysliikuntamuoto, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Asahi on yksinkertaista, mutta kokonaisvaltaista ja tehokasta terveysliikuntaa, joka auttaa ihmistä kohentamaan terveyttään ja elämänlaatuaan. Asahin liikkeet ovat rauhallisia ja helppoja. Ne tehdään hitaasti hengityksen tahdissa seisoen tai istuen. Asahissa harjoitetaan, avataan ja rentoutetaan järjestelmällisesti koko kehoa. Asahi soveltuu hyvin ikääntyville, ylipainoisille sekä nivel- ja selkävaivoista kärsiville. Asahi sopii myös palauttavana harjoituksena urheilijoille.

Ilmoittaudu mukaan Nivelyhdistyksen toimistolle P. 040 351 3833 tai toimisto@nivelposti.fi. Jäsenhintainen osallistuminen edellyttää jonkun TULE-yhdistyksen (Turun Seudun Nivelyhdistys, Turun Seudun Reumayhdistys, Turun Seudun Luustoyhdistys tai Turun Seudun Selkäyhdistys) jäsenyyttä.

Kaikkiin liikuntaryhmiin, joissa on tilaa, voi ilmoittautua mukaan myös kesken kauden. Lyhyempi kausi huomioidaan osallistumismaksussa.

Kevät 2021

Aika: maanantaisin klo 15:30-16:15

Kausi: Ilmoitetaan myöhemmin

Paikka: Ruusukorttelin hyvinvointikeskus, Puistokatu 11 B, käynti Koulukadun puolelta

Hinta: Ilmoitetaan myöhemmin

Ohjaaja: Merja Tuomola

Ryhmä toteutuu, jos osallistujia on vähintään 12.