Yhdistyksen liikuntatiedote – ilmoittautuminen kevätkaudelle 2024 on auki

Kaikkiin kevään liikuntaryhmiin voi nyt ilmoittautua joko yhdistyksen nettisivuilla www.nivelposti.fi/liikunta olevien verkkoilmoittautumislinkkien kautta tai ottamalla yhteyttä toimistoon: toimisto@nivelposti.fi tai 040 351 3833. Toimisto on avoinna normaalisti vielä maanantaina 19.12. klo 10-13, minkä jälkeen hiljennymme joulun viettoon ja avaamme jäälleen tiistaina 2.1.2024 klo 10. Verkkoilmoittautuminen toimii myös joulutauon aikana. 
 
Tässä tiedotteessa:
  • Ilmoittautuminen kaikkiin kevään ryhmiin on käynnissä. Jatkava osallistuja, olethan muistanut ilmoittautua toimistolle?
  • Vanhenevatko liikuntaetusi vuoden vaihteessa? Liikunnan kevään kausimaksuja voi maksaa myös ennakkoon
  • Osallistuitko allasjumppaan vuonna 2023? Haluaisimme kuulla kokemuksistasi
  • Uusia ryhmiä kevätkaudella 2024: allasjumppaa Ruissalossa, kuntosalivuoroja Folkhälsanilla, FasciaMethodia & Physiopilatesta Gillesgårdenissa ja Tanssillista jumppaa itämaisin maustein Ruusukorttelissa
  • Kevään osallistumismaksut laskutetaan ensisijaisesti sähköpostitse, jos et ole erikseen pyytänyt paperilaskua
 
Ilmoittautuminen kaikkiin kevään ryhmiin on käynnissä. Jatkava osallistuja, olethan muistanut ilmoittautua toimistolle?

 

Myös ryhmässä jatkavien tulee ilmoittautua toimistolle. Liikuntaryhmien nykyisillä osallistujilla on ollut mahdollisuus varata jatkopaikka seuraavan kauden ryhmästä ennen syyskauden päättymistä. Jos et ole vielä ilmoittanut jatkavasi ryhmässäsi myös kevätkaudella, kannattaa olla asiasta yhteydessä toimistoon pikimmiten. Muistutathan ilmoittautumisesta myös kaveria, sillä vaikka olemme tiedottaneet käytännöstä niin sähköpostitse kuin syyskauden laskutuksenkin yhteydessä, voi asia silti unohtua.
Suosituimpiin ryhmiin on jonoa ja vapaat paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Emme voi taata paikkaa ryhmässä, jos osallistuja ei ole ilmoittautunut toimistolle. Ilmoittautuminen on sitova, mutta ryhmän osallistumismaksu laskutetaan vasta sen käynnistyessä. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä ottamalla yhteyttä toimistoon viimeistään viikko ennen ryhmän kevätkauden alkua.

 

Vanhenevatko liikuntaetusi vuoden vaihteessa? Liikunnan kevään kausimaksuja voi maksaa myös ennakkoon

 

Nivelyhdistyksen liikuntaryhmien osallistumismaksuja voi maksaa myös liikuntaedulla. Kevään liikuntaryhmät laskutetaan niiden käynnistyttyä, mutta jos liikuntaetusi uhkaavat vanhentua, voi kausimaksun tai osan siitä maksaa myös ennakkoon ja maksusuoritus huomioidaan laskutuksessa. Käytössä olevat maksutavat: Smartumin liikunta – ja kulttuurisetelit, e-Passi, Edenred ja TYKY-kuntosetelit.  Lisätietoja ilmoittautumisista ja ennakkomaksuista saat toimistolta.

 

Osallistuitko allasjumppaan vuonna 2023? Haluaisimme kuulla kokemuksistasi

 

Vuosi 2023 oli yhdistyksen allasjumpissa suurten muutosten aikaa. Näin vuoden lopuksi toteutammekin palautekyselyn, jossa allasjumpparyhmiin vuoden aikana osallistuneet voivat kertoa kokemuksiaan toiminnasta. Palautekyselyn tulokset auttavat yhdistystä kehittämään liikuntatoimintaa yhä paremmin osallistujien tarpeita ja toiveita vastaavaksi sekä osoittamaan toiminnan vaikuttavuutta. Huomaathan, että kysely koskee vain vuoden 2023 allasjumppia –  muiden yhdistyksen liikuntaryhmien osalta toteutamme erillisen palautekyselyn loppukeväällä 2024.
Kyselyssä on myös toinen osio, jossa kysytään vastaajien kokemuksia liikunnan merkityksestä omalle hyvinvoinnille. Vastauksia käytetään nimettöminä osana kevään 2024 Nivelterveysviikon viestintää. Nivelterveysviikkoa vietetään 15.-21.4.2024 teemalla ”Nivelrikon ennaltaehkäisy ja motivaatio elämäntapamuutoksen tekemiseen”.
Kyselyyn pääset vastaamaan täällä:
 

 

Uusia ryhmiä kevätkaudella 2024 

 

Kaikkien yhdistyksen liikuntaryhmien tiedot löytyvät verkkosivuilta www.nivelposti.fi/liikunta sekä kevään liikuntaesitteestä. Alla muutamia poimintoja uusista ryhmistä:
 
Allasjumppa Ruissalossa tiistaisin klo 12.15 muuttuu miesten ryhmästä sekaryhmäksi

 

Ryhmässä on ollut syyskaudella useampia vapaita paikkoja, joten niitä täyttämään ovat keväällä tervetulleita niin miehet kuin naisetkin. Ilmoittaudu ryhmään verkossa:

 

Uusia kuntosalivuoroja Folkhälsanin esteettömällä kuntosalilla (Luolavuorentie 7A)

 

Nivelyhdistys käynnistää keväällä kaksi uutta kuntosaliryhmää omatoimiseen harjoitteluun Folkhälsanin esteettömällä kuntosalilla Turussa torstaisin klo 11-12 ja 12-13. Kevätkausi on ajalla 11.1.-30.5.2024 (pl. helatorstai 9.5.) / 20 kertaa ja kauden hinta 60 €/jäsenet, 80 €/muut. Esteetön puoli on tilava ja varustettu HUR- laittein (mm. jalkaprässi, loitontaja/lähentäjä, reiden ojennus/koukistus, vatsa/selkälaite, rintalihaslaite). Lisäksi tilasta löytyy kävely/juoksumatto, kuntopyörä, soutulaite, puolapuut, kuminauhoja ym. Kuntosalin yhteydessä on myös pieni oheisharjoittelutila, missä muutama ”tavallisempi” laite. Yhdistyksen verkkosivuilta löytyy kuva kuntosalin päätilasta: https://nivelposti.fi/kuntosaliharjoittelu/

 

FasciaMethod-PhysioPilates Gillesgårdenissa

 

Ryhmä järjestetään torstaisin klo 17.30-18.30 ajalla 25.1.-2.5. (huom. ryhmää ei järjestetä hiihtolomaviikolla 22.2.) ja sen hinta on 84 €/jäsenille, 104 €/muille (14 kertaa). Ensimmäiset 7 kertaa ovat FasciaMethodia ja loput 7 kertaa PhysioPilatesta. Ota mukaan juomapullo, oma jumppamatto sekä pieni hierontapallo (esim. tennis-, faskia- tai lacrossepallo).
Paikkana toimii Gillesgårdenin Peilisali Aurakadulla. Aurakadulta kuljetaan ravintola Blankon viereisestä porttikongista sisäpihalle, Peilisalin sisäänkäynnin ulko-ovi on ruotsinkielisen tiedotus- ja kulttuurikeskus Luckanin sisäänkäynnistä vasemmalla. Ulko-ovi on aina lukittu ja ryhmän ohjaaja on paikalla 15 minuuttia ennen ryhmän alkua päästämässä osallistujat sisälle – saavuthan siis ajoissa. Tunnin jälkeen poistumiseen on samoin varattu aikaa 15 minuuttia.
Peilisalin yhteydessä on kaksi pientä pukuhuonetta ja kolme wc:tä. Ulkovaatteille on runsaasti naulakkotilaa ja muut tavarat voi ottaa mukanaan saliin. Koska pukuhuonetilat ovat hyvin rajalliset, kannattaa tunnille saapua jo valmiiksi jumppavaatteissa.
Ilmoittaudu ryhmään toimistolle tai verkossa: PhysioPilates – Turun Seudun Nivelyhdistys ry (nivelposti.fi)

 

Tanssillinen jumppa – tanssin iloa itämaisen musiikin tahtiin
 
Ryhmä järjestetään Ruusukorttelin liikuntasalissa maanantaisin klo 15.15-16.00 ajalla 22.1.-6.5. (pl. pääsiäinen 1.4.) ja sen hinta on 90 €/15 kertaa. Tanssillinen jumppa perustuu itämaisen tanssin perustekniikkaan, hurmaavaan liikekieleen sekä musiikkiin. Tunneilla lantio laulaa ilolla ja tunnelma on taatusti aurinkoinen ja kannustava! Itämainen tanssi on parasta keskivartalo- sekä selkäjumppaa, mutta liikuttaa tehokkaasti koko vartaloa kirjaimellisesti päästä varpaisiin. Tanssin ohessa tehdään myös peruskuntoa ylläpitäviä jumppaliikkeitä sekä koordinaatioharjoituksia, unohtamatta kehonhuoltoa tunnin lopussa. Vaikeita askelkuvioita ei ole, pelkästään liikkumisen ja tanssin iloa! Tanssillinen jumppa sopii kaikille, sillä voit liikkua oman kuntotasosi ja toimintakykysi mukaisesti. Varusteiksi tarvitset vain sisäliikuntavarusteet ja juomapullon.
Ilmoittaudu ryhmään toimistolle tai verkossa: Tanssillinen jumppa – Turun Seudun Nivelyhdistys ry (nivelposti.fi)

 

Kevään osallistumismaksut laskutetaan ensisijaisesti sähköpostitse, jos et ole erikseen pyytänyt paperilasku

 

Liikuntaryhmien osallistumismaksut laskutetaan niiden käynnistyttyä. Tavoitteena on laskuttaa ryhmät noin kuukauden kuluessa niiden alkamisesta, mutta toimiston kiireistä riippuen laskuissa saattaa mennä myös hieman tätä kauemmin. Sähköinen laskutus säästää sekä ympäristöä että kuluja, joten toimitamme laskut ensisijaisesti sähköpostitse. Laskut lähetetään yhdistyksen jäsenrekisterin kautta post@invoices.floapps.com -osoitteesta. Mikäli tarvitset laskullesi pidemmän maksuajan, ota yhteyttä toimistoon. Mahdolliset hyvitykset osallistumismaksuista myönnetään pyynnöstä yhdistyksen hallituksen hyväksymien liikuntatoiminnan ehtojen mukaisesti.