Uusia kuntosalivuoroja omatoimiseen harjoitteluun Folkhälsanin esteettömällä kuntosalilla Turussa

Nivelyhdistys käynnistää keväällä kaksi uutta kuntosaliryhmää Folkhälsanin esteettömällä kuntosalilla (Luolavuorentie 7A) Turussa torstaisin klo 11-12 ja 12-13. Kevätkausi on ajalla 11.1.-30.5.2024 (pl. helatorstai 9.5.) / 20 kertaa ja kauden hinta 60 €/jäsenet, 80 €/muut. Näihin uusiin ryhmiin ilmoittautuminen on  auki, yhdistyksen muihin kuntosaliryhmiin ilmoittautuminen aukeaa uusille osallistujille syyskauden päättymisen jälkeen.
Esteetön puoli on tilava ja varustettu HUR- laittein (mm. jalkaprässi, loitontaja/lähentäjä, reiden ojennus/koukistus, vatsa/selkälaite, rintalihaslaite). Lisäksi tilasta löytyy kävely/juoksumatto, kuntopyörä, soutulaite, puolapuut, kuminauhoja ym. Kuntosalin yhteydessä on myös pieni oheisharjoittelutila, missä muutama ”tavallisempi” laite. Yhdistyksen verkkosivuilta löytyy kuva kuntosalin päätilasta: https://nivelposti.fi/kuntosaliharjoittelu/

Ilmoittautua voit myös ottamalla yhteyttä toimistoon. Ilmoittautuminen on sitova, mutta osallistumismaksu laskutetaan vasta ryhmän alkaessa. Mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeistään viikko ennen ryhmän alkamista toimistolle. Mikäli ilmoittautuneita ei ole riittävästi, yhdistys pidättää oikeuden peruuttaa tai yhdistää ryhmiä.