Nivelyhdistyksen kevään jäsenretket on julkaistu – lähde mukaan!

Järjestämme retkitoimintaa pääsääntöisesti vain jäsenillemme, mutta esimerkiksi toukokuun yhteistyöretkelle jäsenetuliike TTC-Charterin kanssa ovat tervetulleita kaikki eikä jäsenyyttä vaadita. Tutustu retkiin alta ja ilmoittaudu mukaan!

Huhtikuu

Ke 12.4. Jäsenretki: Yllätysretki Historian sivujen rapinaa, ripaus taidetta, ehkä muutama löytö ostoksilta kotiin vietäväksi. Mukavaa seuraa ja hyvää ruokaa nyt ainakin. Toivottu Yllätysretki tulee taas, mutta minne matka lopulta viekään? Lähtö Turun linja-autoasemalta klo 8.45, kyytiin pääsee myös Liedon kirkon parkkipaikalta noin klo 9.10 tai Auran ABC:ltä noin klo 9.30. Arvioitu paluuaika Turkuun noin klo 18.00. Retken hinta 60 €/henkilö, museokortilla 50 €/henkilö (sis. kuljetuksen, sisäänpääsyt ja opastukset, kahvit ja buffet-lounaan). Retken kohteet ovat esteettömiä. Ilmoittaudu viimeistään keskiviikkona 22.3. klo 12 mennessä verkossa: ilmoittaudu Yllätysretkelle tai toimistolle toimisto@nivelposti.fi / 0403513833. Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä ottamalla yhteyttä toimistoon  Ilmoittautumisajan päätyttyä retki laskutetaan täysimääräisenä. Retki toteutuu, jos lähtijöitä on vähintään 25.

Toukokuu

Ke 3.5. klo 19 Tule-yhteistyöretki: Heli Laaksonen & Kyösti Mäkimattila, Runoja ja lauluja järjissään pysymisestä Turun konserttitalolla (Aninkaistenkatu 9). Osallistumismaksu 35 €/hlö, Nivelyhdistykseltä mukaan mahtuu 10 osallistujaa. Ilmoittaudu viimeistään 27.3. mennessä yhdistyksen toimistolle toimisto@nivelposti.fi / 0403513833. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen jälkeen maksu tilille Turun Seudun Selkäyhdistys FI42 5710 0440 1072 25, viitenro 4048. Maksetut liput voi noutaa ennakkoon 18.4. klo 14-16 tai 25.4. klo 12-13.30 välisenä aikana TULE-tietokeskuksesta, Humalistonkatu 10. Lippu toimii bussilippuna Föli-linjoilla 3 h ennen ja 2 h jälkeen esityksen. Ennakkoon noutamattomat liput saa 30 minuuttia ennen tilaisuuden alkua konserttitalon ala-aulasta.

Pe-la 19.-20.5. Yhteistyöretki jäsenetuliike TTC-Charterin kanssa: Keuruu Retkiohjelmassa mm. tutustumista paikallisiin nähtävyyksiin ja historiallinen draamaopastus. Retkellä majoitutaan keski-suomalaisen järviluonnon helmassa hotelli Keurusselässä, missä illan kruunaavat perjantaitanssit. Paluumatkalla vieraillaan myös Mäntän Serlachius-museoissa. Hinta 285 €/hlö kahden hengen huoneessa tai 320 €/hlö yhden hengen huoneessa sis. matkat, majoituksen, ruokailut ja opastuksen. Voit varata majoituksen kahden hengen huoneeseen, vaikka lähtisit retkelle yksin. Yhdisty kuitenkin pidättää oikeuden laskuttaa majoituksesta yhden hengen huoneessa, mikäli emme pysty osoittamaan huonekaveria muista lähtijöistä. Ilmoittaudu viimeistään sunnuntaina 30.4. verkossa: ilmoittaudu Keuruun retkelle tai toimistolle toimisto@nivelposti.fi / 0403513833. Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä ottamalla yhteyttä toimistoon. Ilmoittautumisajan päätyttyä retki laskutetaan täysimääräisenä, suosittelemme kaikille lähtijöille matkavakuutusta.

Kesäkuu

To 1.6. jäsenten kesäretki Paimion parantolaan ja Tuorlaan. Lähde mukaan lähiretkelle tutustumaan Alvar ja Aino Aallon suunnittelemaan funkkisarkkitehtuurin helmeen. Lähtö Turun linja-autoasemalta klo 9.00, kyytiin pääsee myös Kaarinan pikavuoropysäkiltä tai Tuorlan majatalolta. Arvioitu paluuaika Turkuun noin klo 16.00. Paimion parantolassa tunnin mittainen opastettu kierros, jonka jälkeen vapaata aikaa ja mahdollisuus omakustanteiseen ruokailuun ravintola Toivossa (buffetlounas 15€/hlö, sis. runsas salaattipöytä, 2-3 lämmintä pääruokaa sekä kahvi/tee ja pieni makea) tai alueen kiertelyyn omatoimisesti. Paluumatkalla pysähdytään yhdistyksen jäsenetuliike Paimion Kenkätaivaassa, jonka lähellä on myös muita Paimion keskustan palveluita. Lopuksi vietetään vielä kesähetki Tuorlassa, missä on mainiot ulkoilumaastot historiallisessa miljöössä ja majatalon kahvila palvelee kahvinjanoisia retkeläisiä. Retken hinta (sis. sisäänpääsyn ja opastuksen Paimion parantolassa sekä matkat. Hinta ei sisällä ruokailuja ja kahveja päivän aikana) 33 €/alennusryhmät (seniorit, opiskelijat, 7-15-vuotiaat lapset, työttömät) ja 38 €/muut. Ilmoittaudu viimeistään torstaina 11.5. klo 12 mennessä verkossa: ilmoittaudu Paimion ja Tuorlan retkelle tai toimistolle toimisto@nivelposti.fi /0403513833.