Tärkeä tiedote: koronatilanteen vaikutus Nivelyhdistyksen kevään toimintaan

Koronatilanteen vaikutus yhdistyksen kevään toimintaan

Liikuntaryhmien kevätkausi alkaa heti rajoitusten salliessa, muu toiminta käynnistyy aikaisintaan 1.2.

Kiristyneiden koronarajoitusten vuoksi yhdistyksen hallitus on päättänyt, että yhdistyksen kevään toiminta käynnistyy aikaisintaan 1.2., mikäli viranomaisrajoitukset sen sallivat. Liikuntaryhmät käynnistyvät kuitenkin heti, kun se vallitsevien rajoitusten puitteissa on mahdollista ja ryhmien käyttämät liikuntatilat ovat käytettävissä. Tällä hetkellä aikuisten ryhmäharrastamista sekä liikuntapaikkojen sulkemista koskevat rajoitukset ovat voimassa 15.1. saakka. Koska rajoitusten jatkumista on tässä vaiheessa mahdotonta arvioida, tiedotamme ryhmien käynnistämisestä erikseen. Ryhmiin voi edelleen ilmoittautua (tiedot kevään ryhmistä löydät yhdistyksen nettisivuilta www.nivelposti.fi/liikunta). Aikaisemmat ilmoittautumiset ryhmiin ovat edelleen voimassa.

Jäsenmaksulaskut ja jäsenkortit postitetaan Nivelposti-lehden mukana

Kiristyneistä rajoituksista johtuen tammikuun jäsenkirjeeseen kootut tiedot toiminnasta eivät enää pidä paikkaansa, minkä vuoksi kirjettä ei postiteta jäsenistölle. Vuoden 2022 jäsenmaksulaskut ja jäsenkortit postitetaan Nivelposti-lehden mukana tammikuun lopulla. Sähköistä jäsenkorttia käyttävien jäsenmaksulaskut lähetetään ensi viikon aikana ja kortti päivittyy automaattisesti jäsenmaksun kirjauduttua yhdistyksen tilille. Mikäli tarvitset jäsenkorttia esimerkiksi jäsenetujen hyödyntämisen vuoksi jo aikaisemmin, voit tulla noutamaan jäsenmaksulaskusi ja jäsenkorttisi toimistolta. Jos toimistolla käynti ei ole mahdollinen, voimme pyynnöstä myös postittaa jäsenkortin erikseen.

Ylläoleva tiedote on lähetetty 5.1. sähköpostitse kaikille Nivelyhdistyksen jäsenille ja muille toimintaan osallistuville. Sujuvan tiedotuksen varmistamiseksi suosittelemme kaikille sähköpostia käyttäville ajantasaisen sähköpostiosoitteen ilmoittamista jäsentietoihin.