Kiinnostaisiko maksuton liikuntakokeilu? Nivelyhdistys tarjoaa Turun Seudun Osuuspankin tuella kokeilulippuja liikuntaryhmiin.

Turun Seudun Nivelyhdistys tarjoaa OP Turun Seudun tuella mahdollisuuden tutustua maksutta tiettyihin yhdistyksen liikuntaryhmiin syyskauden aikana. Nivelyhdistyksen liikuntavalikoimassa on laaja kattaus erityisesti nivelrikko-oireisille sopivaa allasjumppaa sekä monipuolista, ohjattua ryhmäliikuntaa. Liikuntakokeilu ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä eikä sido mihinkään. Lippuja on rajattu määrä ja enintään 2 kpl/henkilö. Nouda omat lippusi toimistolta tai pyydä toimitus postitse ottamalla yhteyttä 040 351 3833 tai toimisto@nivelposti.fi
 
Yhdistyksen jäsenillä on aina mahdollisuus testata yhdistyksen liikuntaryhmissä lajin sopivuutta itselleen maksutta yhden kerran liikuntakauden aikana. Maksuttomista kokeilukerroista sovitaan aina etukäteen ottamalla yhteyttä toimistoon. Kokeilukerran voi pääsääntöisesti käyttää vain sellaiseen lajiin, mihin ei ole aikaisemmin osallistunut, ellei soveltuvuuden testaamiseen ole erityistä tarvetta (esimerkiksi muutos omassa toimintakyvyssä).
 
Tervetuloa liikkumaan!