Yhdistyksen viikkotiedote 22.3-4.4.

YHDISTYKSEN AUKIOLOAJAT

Toimisto palvelee puhelimitse ja sähköpostitse

Ma 12-18

Ke 9-12

To 9-12

 

Vastaamme puhelimeen aukioloaikojen ulkopuolella mahdollisuuksien mukaan. Jos haluat tulla vierailemaan toimistolle, sovi käynnistä etukäteen ottamalla yhteyttä toimistoon toimisto@nivelposti.fi tai 040 351 3833.

TILAISUUDET JÄRJESTETÄÄN EDELLEEN PÄÄSÄÄNTÖISESTI ETÄYHTEYKSIN JA NIIHIN TULEE ILMOITTAUTUA ETUKÄTEEN

Yhdistyksen toiminta tapahtuu pääasiallisesti etäyhteyksin ja tilaisuuksiin tulee toistaiseksi ilmoittautua. Vastuullisesti toimimalla voimme yhdessä ennaltaehkäistä koronaviruksen leviämistä.

Jos ennakkoilmoittautuneita ei ole, tapahtuma peruutetaan. Toimitilan tapahtumien lisäksi ilmoittautuminen koskee myös muita mahdollisia tilaisuuksia.

Yhdistyksen tiloissa voi 6.3—5.4. oleilla enintään kolme henkilöä kerrallaan työntekijä mukaan lukien. Henkilöiden tulee noudattaa riittäviä vähintään kahden metrin turvavälejä.

Tapahtumiin ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen toimisto@nivelposti.fi tai 040 351 3833.

VERTAISRYHMÄT  22.3-4.4.

Kaikki ryhmät järjestetään pääasiassa etäyhteyksin 6.3-5.4. Muista ilmoittautua etukäteen, niin saat osallistumislinkin sähköpostiisi. Jos sinulla on hankaluuksia liittyä mukaan tai haluat testata yhteyksiä etukäteen, ole yhteydessä toimistoon, niin autamme mielellämme. Toimistolle mahtuu aina muutama osallistuja mukaan ennakkoilmoittautumisella.


Ma 22.3
. klo 16.30-18 Maanantain vertaisryhmässä aiheena nukkumisergonomia. Illan aikana puhutaan nukkumisergonomiasta, jonka avulla pyritään ehkäisemään ja vähentämään tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloja. Hyvä nukkumisasento edistää lihasten ja nivelten palautumista työn ja vapaa-ajan rasituksista. Miten sinä nukut? Aiheesta kertomassa on fysioterapeutti Jenna Walldén TULE-tietokeskuksessa.

Ke 24.3. Lukupiiri klo 15.30-17. Luettavana kirjana Ane Rielin Pihka.

To 25.3. Kaffetreffit peruttu.

Ma 29.3. klo 16.30-18 Käden ja olkapään nivelrikon vertaisryhmä.

 

KAARINAN NIVELKÄVELY PERUTTU

Kaarinan nivelkävelyä ei järjestetä 23.3. koronatilanteen vuoksi. Seuraava kävely on 27.4.

LUKUPIIRISSÄ ANE RIELIN PIHKA

Ke 24.3.
klo 15.30–17 yhdistyksen lukupiiri. Luettavana kirjana on Ane Rielin ”Pihka”. Ilmoittaudu mukaan ma 22.3. mennessä. Pihka on kaunis kertomus rakkaudesta, uskollisuudesta ja huolehtimisesta. Samaan aikaan se on hyytävä tarina menettämisen ja luopumisen pelosta, vainoharhoista sekä vahingossa syntyvästä pahuudesta. Se palkittiin vuonna 2016 vuoden parhaana pohjoismaisema trillerinä Lasiavain-palkinnolla.

NIVELYHDISTYKSEN KEVÄTKOKOUKSEEN VOI OSALLISTUA MYÖS ETÄYHTEYDELLÄ

Nivelyhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidetään tiistaina 30.3. klo 18 yhdistyksen tiloissa, Lonttistentie 9 B 15, mikäli osallistujamäärä sallii turvavälit. Muuten kokous voidaan siirtää toiseen tilaan tai siirtää myöhempään ajankohtaan. Asialistalla ovat sääntömääräiset asiat. Kokoukseen voit osallistua myös etäyhteydellä. Ilmoittaudu etukäteen toimistolle to 25.3. mennessä ja kerro ilmoittautumiset yhteydessä tuletko mukaan etänä vai paikan päälle. Huom! Ilmoittautumispäivää aikaistettu.

HEIKKI SUOYRJÖN YLEISÖLUENTO 23.3. PERUTTU – LUENTO NAUHOITETAAN NIVELVERKKOON

Heikki Suoyrjön yleisöluento selän sairauksista peruttu kokoontumisrajoitusten takia. Sen sijaan luento nauhoitetaan 31.3. ja on katsottavissa Nivelverkko-sivustolla viimeistään huhtikuun puolessavälissä.

 

NIVELPOSTIN 1/2021 LUKIJAPALAUTE

Teemme parhaillaan Nivelposti-lehden numeroa 2/2021. Kuulemme mielellämme, mitä mieltä lukijat olivat lehden viime numerosta – palautevastausten avulla voimme parantaa lehteä vastaamaan toiveitanne. Palautteenne on tuiki tärkeää myös STEA-avustusraportoinnissamme.

Yhteystietonsa ilmoittaneiden kesken arvotaan Nivelverkko-tuotteita vastausajan päättymisen jälkeen. Voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti, eikä yksittäisiä vastaajia voi tunnistaa. Pidensimme vastausaikaa hieman, joten kysely on avoinna sunnuntaihin 21.3.2021 asti.

Pääset Google Forms-kyselyyn tästä:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf6tyoqKA8pcYcVv-pdywrIm4GOBIAtcC1TLdFzb70JUp6Dvg/formResponse

Suurkiitos!

 

ETÄJUMPPAA YHDISTYKSEN FACEBOOK-LIVESSÄ

To 25.3. klo 12:30 Liikuntaneuvojaopiskelija Rita Mäkipuhtila ohjaa yhdistyksen Facebook-livessä nivelystävällistä jumppaa. Sopii kaikenkuntoisille. Klikkaa torstaina itsesi mukaan tästä linkistä:

https://www.facebook.com/turunseudunnivelyhdistys/live

Linkin kautta pääset seuraamaan lähetystä, vaikkei sinulla olisi Facebook-tiliä. Jumppatallenne on nähtävissä kahden viikon ajan livelähetyksestä.