Yhdistyksen tuettu loma Rymättylässä 26.-31.7.2021 – hae mukaan!

Turun Seudun Nivelyhdistys järjestää tuetun loman Lomakoti Tammilehdossa Rymättylässä. Loma järjestetään yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa Sosiaali- ja terveysministeriön Veikkausvoittovaroista myöntämällä avustuksella.

Lomalla on täysihoito ja omavastuuhinta on 90 € (18 €/päivä). Loman teema on Yhdessä enemmän. Ohjelma sisältää muun muassa ulkoilua ja muita lomakohteeseen sopivia aktiviteetteja. Loma on suunnattu aikuisille ja paikkoja on 27. Hakijan ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen. Lomalle ei ole yhteiskuljetusta.

Lomajakso on haettavana 27.2.–27.4.2021. Sähköisen hakulomakkeen sekä hakuohjeet löydät täältä: Hae lomalle – Hyvinvointilomat. Nivelyhdistyksen toimistolta saa myös käsin täytettäviä hakulomakkeita. Työntekijämme neuvoo tarvittaessa lomakkeen täyttämisessä.

Yhdessä enemmän -lomalla käsitellään yksinäisyyttä ja sen torjumista, luodaan uusia ystävyyssuhteita, ryhmäydytään ja saadaan vertaistukea oman hyvinvoinnin tukemiseen sekä toimintakyvyn ylläpitämiseen:

  • Teemme ja koemme yhdessä.
  • Liikumme luonnossa, nautimme sen kauneudesta ja haemme luonnosta mielen virkeyttä arjen haasteisiin.
  • Tammilehto sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä, täällä luonto on lähellä ja koko viikon osana ohjelmaamme.
  • Lomasi ensimmäisestä päivästä alkaen järjestämme lomalaisten tutustumista ja ryhmäytymistä edistäviä pelejä ja leikkejä.
  • Liikunnan ja mahdollisten luentojen lisäksi järjestämme erilaista ohjelmaa: rentoutusharjoituksia, pihapelejä, yhteislaulua yms. Varaamme aikaa myös vapaamuotoiseen yhdessäoloon.
  • Täällä voit rentoutua viihtyisissä ja kodinomaisissa tiloissa, nauttia hyvästä ja terveellisestä ruuasta sekä saunan lempeistä löylyistä.
  • Lisämaksullisina palveluina sinun on mahdollista tilata hemmotteluhoitoja; kosmetologi, hieroja ja jalkahoitaja ovat paikalla. Järjestämme myös retkiä, joihin sinun on mahdollista osallistua.