Toukokuun sähköinen jäsenkirje

YHDISTYKSEN AUKIOLOAJAT

Toimisto palvelee puhelimitse ja sähköpostitse

Ma 12-18

Ke 9-12

To 9-12

Vastaamme puhelimeen aukioloaikojen ulkopuolella mahdollisuuksien mukaan. Jos haluat tulla vierailemaan toimistolle, sovi käynnistä etukäteen ottamalla yhteyttä toimistoon toimisto@nivelposti.fi tai 040 351 3833.

TILAISUUDET JÄRJESTETÄÄN EDELLEEN PÄÄSÄÄNTÖISESTI ETÄYHTEYKSIN JA NIIHIN TULEE ILMOITTAUTUA ETUKÄTEEN.

Yhdistyksen toiminta tapahtuu pääasiallisesti etä-
yhteyksin ja tilaisuuksiin tulee toistaiseksi ilmoittautua. Vastuullisesti toimimalla voimme yhdessä
ennaltaehkäistä koronaviruksen leviämistä.

Jos ennakkoilmoittautuneita ei ole, tapahtuma peruutetaan. Toimitilan tapahtumien lisäksi ilmoittautuminen koskee myös muita mahdollisia tilaisuuksia.

Toistaiseksi yhdistyksen tiloissa voi olla enintään kolme henkilöä kerrallaan työntekijä mukaan lukien. Henkilöiden tulee noudattaa riittäviä vähintään
kahden metrin turvavälejä.

Tapahtumiin ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen toimisto@nivelposti.fi tai 040 351 3833.

 

VERTAISRYHMÄT TOUKOKUUSSA

Kaikki ryhmät järjestetään pääasiassa etäyhteyksin. Muista ilmoittautua etukäteen, niin saat osallistumislinkin sähköpostiisi. Jos sinulla on hankaluuksia liittyä mukaan tai haluat testata yhteyksiä etukäteen, ole
yhteydessä toimistoon, niin autamme mielellämme. Toimistolle mahtuu aina muutama osallistuja mukaan ennakkoilmoittautumisella.

 

Ma 10.5. klo 16.30-18 Nilkan ja jalkaterän nivelrikon vertaisryhmä. Ryhmän alussa ft Jenna Walldén pitää jumpan, jossa käydään läpi jalkaterän liikealueen harjoitteita. Ilmoittaudu mukaan viimeistään ma 10.5. klo 14.

Ke 19.5. Niveltreffit klo 12.30. Niveltreffit järjestetään kahvila Wercafessa, Verkatehtaankatu 4. Tarjolla on keittolounas 6 € hintaan (sis. keitto, salaatti, juoma, leipä ja kahvi). Lounas on omakustanteinen. Rajoitusten vuoksi, toistaiseksi mukaan otetaan 6 osallistujaa. Ilm. mukaan viimeistään 17.5.

Ke 19.5. klo 15 Kevyempään kuntoon yhdessä -ryhmä. Sään salliessa ryhmä kokoontuu tällä kertaa Pääkirjaston sisäpihalla. Sateen sattuessa olemme toimistolla. Ilmoittaudu mukaan viimeistään ma 17.5., niin saat tiedon, missä ryhmä kokoontuu.

Ke  26.5. klo 15.30 Lukupiiri. Luettavana kirjana Alina Vaatturin ”Oranssia ja sitten pimeää”. Kirjaa kuvataan sanoilla: Voiko dekkari olla feministinen? Ehkä voi ollakin. Nimittäin jos uhrina on nuori tyttö, mutta murhan syy on jotakin muuta kuin se tavallinen tarina. Ilmoittaudu mukaan viimeistään ma 24.5.

 

HÄRKÄTIEN NIVELKERHO

Ke 26.5. klo 14.30-16 Härkätien Nivelkerhon kevätjuhla Palvelukeskus Ruskassa, Hyvättyläntie 9. Huom! Muuttunut päivämäärä Nivelposti-lehdessä olleesta. Ilmoittaudu mukaan viimeistään ma 24.5. Nivelkerho järjestetään, jos koronatilanne sen sallii.

 

ULKOLIIKUNTAA TOUKOKUUSSA

Maanantaista 26.4. alkaen alueelliset koronasuositukset ovat mahdollistaneet aikuisten ryhmäliikunnan ulkotiloissa ilman lähikontakteja, kuitenkin huomioiden edelleen voimassa oleva kuuden hengen kokoontumisrajoitus. Tällä hetkellä kokoontumisrajoitus on voimassa 14.5. saakka. Nivelyhdistys järjestää toukokuussa ulkoliikuntaa rajoituksen mukaisissa pienryhmissä, mutta mikäli rajoitus muuttuu, voidaan ryhmiin ottaa useampia osallistujia.

Ti 4.5. klo 14:00 Ulkojumppa, Tammispaltan puiston kentällä. Vetäjänä Paula Juvonen. Suorin tie kentälle kulkee Tammispaltantie 46 ja pienen metsän välistä alkavaa pikkutietä. Perille löytämisen helpottamiseksi Paula odottelee ryhmäläisiä risteyksen kohdalla klo 13:50, mutta myös suoraan kentälle voi tulla. Varusteiksi riittävät säänmukainen vaatetus (älä unohda päähinettä/aurinkosuojaa aurinkoisella kelillä) ja juomapullo. Osallistujille maksuton, mukaan mahtuu viisi osallistujaa. Säävaraus – pieni tihku ei jumppaa haittaa, mutta kaatosateen sattuessa jumppa siirtyy tiistaille 11.5. klo 14.00. Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 3.5. Ryhmä on täynnä, halukkaat voivat ilmoittautua jonottamaan peruutuspaikkoja.

Ti 18.5. klo 13:00 Kevätkävelyt Aurajokirannassa. Ryhmät sekä reippaille että rauhallisemmille kävelijöille, mukaan mahtuu viisi osallistujaa per ryhmä. Ryhmät kokoontuvat Tuomiokirkon portaiden juurella. Osallistujille maksuton. Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 17.5.

Ma 24.5. klo 15:00 Ulkokuntosali Ruissalossa, Hevoskarintie 5. Ohjaajana Anneli Ceder. Osallistujille maksuton. Ryhmään mahtuu viisi osallistujaa. Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 24.5. klo 12:00.

 

KÄVELYKAVERI-TOIMINTAAN VOI EDELLEEN TULLA MUKAAN

Ulkoilu virkistää ja kävely on mukavampaa seurassa! Yhdistyksen Kävelykaveri-toiminta on lähtenyt mukavasti käyntiin ja mukaan voi edelleen ilmoittautua. Autamme halukkaita löytämään kävelykaverin ja saatamme yhteen kävelyseuraa kaipaavat läheltä toisiaan. Mukaan ilmoittautujan ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen, toiminta on avointa kaikille.

Ilmoittautua voi sähköisesti tämän linkin kautta:

https://core.flomembers.com/turun-seudun-nivelyhdistys/events/register/1c383cd30b7c298ab50293adfecb7b18

tai ottamalla yhteyttä Nivelyhdistyksen toimistoon toimisto@nivelposti.fi / 040 351 3833.

 

KEVÄÄN RETKIÄ

RETKI LIEDON VANHALINNAAN SEKÄ LIEDON KUKKA JA PUUTARHAAN

Ke 26.5. Retki Liedon Vanhalinnaan sekä Liedon Kukka ja Puutarhaan. Vanhalinnassa nautitaan pullakahvit sekä kuullaan paikan ja talon historiasta. Opastuksen jälkeen lähtö Liedon Kukka ja Puutarhaan, jossa esittely ja mahdollisuus ostaa itselleen kesäkukkia. Tarkemmat tiedot retkestä toimistolta.

 

HUVILAKÄVELY RUISSALOSSA

Ti 15.6. klo 13 Kesäinen huvilakävely Ruissalossa. Tutustutaan Pikku-Pukin rantapromenadin varrella oleviin huviloihin ja Ruissalon historiaan. Lopuksi juodaan kahvit kansanpuiston kahvilassa, Villa Promenadessa. Retki on esteetön, kävelyreitin pituus noin 2 km. Lähtöpaikalle pääsee Fölillä. Hinta 10 €, sis. kahvit. Ilmoittaudu viimeistään 7.6.

 

CORONARIA FYSIOHETKEN JÄSENETU

Coronaria Fysiohetken viime syksystä asti voimassaollut erillinen yhteistyöhinnasto Nivelyhdistyksen jäsenille on muuttunut takaisin -10 % alennukseksi fysioterapiasta ja hieronnasta.