Liikuntaryhmien tauko jatkuu, etäjumppaajille tarjolla nivelystävällistä jumppaa ja Asahia

Liikuntaryhmien tauko jatkuu

Tiukat koronarajoitukset jatkuvat Varsinais-Suomessa ja liikuntapaikat pitävät ovensa kiinni. Yhdistyksen allasjumpat, kuntosaliryhmät ja ohjatut jumpat eivät edelleenkään pääse alkamaan. Tiedotamme erikseen, kun tilanne muuttuu.

Tutustu Asahiin

Tutustu Asahiin ilmaisilla verkkotunneilla! Myös Turun Seudun Nivelyhdistyksen ryhmäliikuntavalikoimaan kuuluva Asahi on Suomessa kehitettyä, koko kehon terveysliikuntaa. Tällä viikolla verkossa on järjestetty Asahi ohjaaja Risto Lehdon ilmainen esittelysarja. Verkkotuntien tallenteet ovat edelleen katsottavissa allaolevista linkeistä:

Asahi terveysliikuntana. Mitä on asahi ja miksi se on terveysliikuntaa? https://youtu.be/avqUmstQYvo

Selän hyvinvointi. Miksi asahi on hyvää selälle? Miten asahissa harjoitetaan selkää? https://youtu.be/a3j7SMa7mCI

Asahin verkkotunti. Tutustu asahin harjoitustuntiin verkossa. Miten asahia harjoitellaan verkkotunnilla? https://youtu.be/yK53wZMGWZ0

Pian luvassa on myös Nivelyhdistyksen ja Tule-tietokeskuksen yhteistyössä kuvaama Asahi-video, jolla etäjumppaajia ohjaa Nivelyhdistyksen Asahi-ryhmän ohjaaja Merja Tuomola. Video julkaistaan sekä Tule-tietokeskuksen että Nivelyhdistyksen nettisivuilla sen valmistuttua.

Nivelystävällistä jumppaa yhdistyksen Facebook-livessä

Liikuntaneuvojaopiskelija Rita Mäkipuhtila ohjaa yhdistyksen Facebook-livessä nivelystävällistä jumppaa torstaisin klo 12:30 yhteensä neljä kertaa 25.3.-15.4. Livelähetyksiä pääsee seuraamaan osoitteessa https://www.facebook.com/turunseudunnivelyhdistys/live ja jokaisen jumpan tallenne on katsottavissa samassa osoitteessa kahden viikon ajan lähetyksestä. Liven seuraaminen tai tallenteiden katseleminen ei vaadi Facebook-tunnuksia, joten linkki kannattaa laittaa jakoon heillekin, jotka eivät Facebookia käytä!

Kävelykaveri-toiminta

Ulkoilu virkistää ja kävely on mukavampaa seurassa! Autamme halukkaita löytämään kävelykaverin: ilmoittaudu mukaan, niin saatamme yhteen kävelyseuraa kaipaavat läheltä toisiaan. Mukaan ilmoittautujan ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen, toiminta on avointa kaikille. Ilmoittautua voi sähköisesti tämän linkin kautta https://core.flomembers.com/turun-seudun-nivelyhdistys/events/register/1c383cd30b7c298ab50293adfecb7b18 tai ottamalla yhteyttä Nivelyhdistyksen toimistoon toimisto@nivelposti.fi / 040 351 3833.

Ulkoliikunnasta kiinnostuneet voivat edelleen ilmoittautua toimistolle

Myöskään ulkoryhmäliikuntaa ei tällä hetkellä suositella järjestettäväksi. Yhdistyksessä on kuitenkin tehty jo suunnitelmia ulkoliikunnan käynnistämiseksi sitten, kun rajoitusten lieveneminen sen mahdollistaa. Jos olet kiinnostunut ulkoliikunnasta, voit ilmoittaa nimesi toimistolle niin saat ensimmäisten joukossa tiedon, kun ulkoliikunta päästään aloittamaan.