Kesäkuun sähköinen jäsenkirje

YHDISTYKSEN AUKIOLOAJAT

Toimisto palvelee kesä-elokuussa puhelimitse ja sähköpostitse

Ma 12-16

Ke 9-12

To 9-12

Toimisto on suljettu kesätauon ajan 2.-27.7.

Vastaamme puhelimeen aukioloaikojen ulkopuolella mahdollisuuksien mukaan. Jos haluat tulla vierailemaan toimistolle, sovi käynnistä etukäteen ottamalla yhteyttä toimistoon toimisto@nivelposti.fi tai 040 351 3833.

 

NIVELTREFFIT KESÄKUUSSA

Ke 16.6. Niveltreffit kahvila Wercafessa, Verkatehtaankatu 4. Tarjolla on keittolounas 6 € hintaan (sis. keitto, salaatti, juoma, leipä ja kahvi). Lounas on omakustanteinen. Yhdistyksen puolesta paikalla on Marjo Suominen, p. 045 881 3113. Ei ennakkoilmoittautumista.

Kesän muut Niveltreffit ovat 21.7. ja 18.8.

 

KEVÄÄN VIIMEISET ULKOLIIKUNTARYHMÄT

Ma 31.5. klo 15:00 Ulkokuntosali Ruissalossa, Hevoskarintie 5. Ohjaajana Anneli Ceder. Osallistujille maksuton. Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 31.5. klo 13:00.

Ti 1.6. klo 18:00 Ulkojumppa, Tammispaltan puiston kentällä. Vetäjänä Paula Juvonen. Suorin tie kentälle kulkee Tammispaltantie 46 ja pienen metsän välistä alkavaa pikkutietä. Perille löytämisen helpottamiseksi Paula odottelee ryhmäläisiä risteyksen kohdalla klo 17:50, mutta myös suoraan kentälle voi tulla. Varusteiksi riittävät säänmukainen vaatetus (älä unohda päähinettä/aurinkosuojaa aurinkoisella kelillä – kentällä ei ole varjoa) ja juomapullo. Kentällä ei myöskään ole penkkejä, joten istumismahdollisuutta kaipaavien kannattaa esim. ottaa mukaan oma retkijakkara. Osallistujille maksuton. Säävaraus – pieni tihku ei jumppaa haittaa, mutta kaatosateen sattuessa jumppa siirtyy tiistaille 8.6. klo 18.00. Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 31.5.

 

OLETKO KIINNOSTUNUT ULKOKUNTOSALIRYHMÄSTÄ ELOKUUSSA?

Kartoitamme kiinnostusta ulkokuntosaliharjoitteluun ryhmässä elokuussa. Ryhmä on suunniteltu järjestettäväksi viikoilla 31-34 kerran viikossa vapaaehtoisen ohjaajan johdolla Turussa. Jos olisit kiinnostunut osallistumaan ryhmään, ilmoittaudu alustavasti toimistolle. Ryhmä järjestetään, mikäli kiinnostuneita on riittävästi.

 

VESIJUMPPAAJA, OLETHAN MUISTANUT ILMOITTAUTUA SYYSKAUDEKSI?

Syksyn liikuntaryhmien aikataulut ja hinnat varmistuvat kesän aikana, kun liikuntatilojen varaukset vahvistetaan. Verkahovin vesijumpparyhmiin voi kuitenkin ilmoittautua jo nyt. Toivomme, että myös kaikki vanhat osallistujat ilmoittavat toimistolle, mikäli ovat jatkamassa samassa tutussa ryhmässään. Ilmoittautua voit sähköpostitse, soittamalla toimiston aukioloaikoina tai lähettämällä tekstiviestin toimiston numeroon (myös WhatsApp).

 

KESÄRETKI: HUVILAKÄVELY RUISSALOSSA

Ti 15.6. klo 13 Kesäinen huvilakävely Ruissalossa. Tutustutaan Pikku-Pukin rantapromenadin varrella oleviin huviloihin ja Ruissalon historiaan. Lopuksi juodaan kahvit kansanpuiston kahvilassa, Villa Promenadessa. Retki on esteetön, kävelyreitin pituus noin 2 km. Lähtöpaikalle pääsee Fölillä. Hinta 10 €, sis. kahvit. Ilmoittaudu viimeistään 7.6.

 

NIVELVERKKO-LUENNOT VERKOSSA

Keväällä taltioidut kolme luentoa ovat katsottavissa tekstitettyinä osoitteessa
nivelverkko.fi/luentotallenteet.Myös aiempien vuosien luennot ovat edelleen katsottavissa.