Ilmoittautumiskäytäntö keväällä 2021

Tammikuusta lähtien yhdistyksen tilaisuuksiin tulee toistaiseksi ilmoittautua, jotta voimme pitää ryhmäkoot kokoontumisrajoitusten mukaisina. Vastuullisesti toimimalla voimme yhdessä ennaltaehkäistä koronaviruksen leviämistä.

Lähes kaikkiin tapahtumiin voi kuitenkin osallistua myös ilmoittautumatta mikäli niissä on tilaa, mutta jos ilmoittautuneita ei ole, tapahtuma peruutetaan. Toimitilan tapahtumien ja yleisöluentojen lisäksi ilmoittautumiskäytäntö koskee myös Kaarinan, Liedon ja Naantalin Nivelkerhoja. Ulkona tapahtuviin Kaarinan Nivelkävelyihin ei tarvitse ilmoittautua.

Vertaisryhmiin ja ensitietoiltoihin on mahdollista osallistua etäyhteyden avulla. Mainitse etäyhteystoive ilmoittautuessasi.

Rajatessamme osallistujamääriä seuraamme viranomaisten suosituksia. Tämän takia tapahtumiin otettava henkilömäärä voi vaihdella alueellisten suositusten mukaisesti. Yhdistyksen ilmoittautumiskäytäntöä jatketaan niin kauan kuin osallistujamääriä tulee rajata.

Tapahtumiin ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen toimisto@nivelposti.fi tai 040 351 3833. Luennoille ilmoittaudutaan sähköpostilla osoitteeseen tiedotus@nivelposti.fi tai puhelimitse 050 575 0613.