Etsimme haastateltavia Muistojen Turku -kulttuurikuntoilureittiä varten

Muistojen Turku – Minnenas Åbo

Auta meitä uuden kulttuurikuntoilureitin toteuttamisessa!

Turun Seudun Nivelyhdistys sai keväällä Turun kaupungin ideakilpailussa hankerahoituksen uuden kulttuurikuntoilureitin toteuttamiseksi. Esteetön ja kaksikielinen Muistojen Turku -reitti suunnitellaan yhteistyössä Turun kaupungin ja Folkhälsanin kanssa. Reitti valmistuu keväällä 2022 ja jää osaksi Turun kaupungin kulttuurikuntoilureitistöä.

Reitin varrella olevilla pysähdyspaikoilla voi lepuuttaa jalkojaan ja sukeltaa samalla kaupungin asukkaiden tarinoihin ja muistoihin Turusta, joko kartasta lukien tai älypuhelinsovelluksen kautta kuunnellen. Kutsumme kaikki halukkaat osallistumaan reitin tekemiseen jakamalla omia, mieleenpainuvia, koskettavia, hauskoja ja elämyksellisiä tarinoitaan. Tarinoita voit lähettää postitse tai sähköpostitse, tai jos mieluummin kerrot tarinasi suullisesti, voimme sopia puhelusta tai tapaamisesta. Tarvitsemme myös testiryhmään vapaaehtoisia, jotka kävelevät reitin läpi ja antavat meille hyödyllistä palautetta.

Koostamme reitin varrelta otetuista valokuvista sekä äänitetyistä tarinoista videon, jota liikuntarajoitteiset ja esimerkiksi sänkypotilaat voivat katsoa ja kuunnella. Tällä tavoin voimme tarjota Muistojen Turku -elämyksen jokaiselle, liikuntakykyyn katsomatta.

Jaa tarinasi ja vinkkaa myös ystävälle!

Postiosoite:
Turun Seudun Nivelyhdistys
Lonttistentie 9 B 15
20100 Turku

Sähköposti:
muistojen.turku@nivelposti.fi

Puhelin:
050 575 0613 / Viestintäkoordinaattori Annika
045 234 3435 / Vapaaehtoistyön koordinaattori Kaisa