Hanki ”Nivelet kuntoon. Elämää ennen ja jälkeen tekonivelten” -kirja yhdistykseltä

Nivelet kuntoon. Elämää ennen ja jälkeen tekonivelten -kirja on julkaistu.

Kirja on laajennettu ja päivitetty versio vuonna 2010 julkaistusta Niveltieto-kirjasta. Kirjoittajana molemmissa on tiedetoimittaja Tuula Vainikainen, joka kertoo kirjassa myös omista kokemuksistaan nivelrikon kanssa.

Kirjan voit hankkia yhdistykseltämme hintaan 26 euroa. Koska toimisto on nyt poikkeusaikana enimmäkseen kiinni, olethan etukäteen yhteydessä kirjan noudosta tai toimituksesta. Hankkimalla kirjan tuet yhdistyksen toimintaa.

Yli 200-sivuinen kirja tarjoaa paljon ajantasaista tietoa nivelrikosta ja muista tule-sairauksista. Erityisen kirjasta tekee se, että se tarjoaa tiedon ohella vertaistukea: tavallisten ihmisten tarinat nivelrikosta, tekonivelleikkauksista, kuntoutuksesta ja muutoksista elämässä toivottavasti rohkaisevat ja kannustavat eteenpäin. Osa henkilöistä on mukana jo Niveltieto-kirjassa, joten tarina kantaa liki kymmenen vuoden aikajanan.

Järjestämme toukokuussa nettipohjaisen tapaamisen kirjan aiheiden tiimoilta. Pääset kuulemaan Tuula Vainikaista sekä yhtä kirjassa tarinansa kertovaa henkilöä. Voit antaa heille kysymyksiä ennakkoon tai illan aikana. Seuraathan ilmoitteluamme ajankohdasta ja toteutustavasta!