Äijäjoogassa huomioidaan osallistujien tämän hetkinen kunto, notkeus, liikkuvuus sekä mahdolliset yksilölliset rajoitteet. Liikkeiden vaikutus ulottuu lihaksiin, jänteisiin ja faskioihin. Tunnit etenevät nousujohteisesti kerta kerralta. Liikkeet tehdään seisten ja maaten. Mukana on myös kehoa ja mieltä rentouttavia hengitysharjoituksia.

Päälle rento ja joustava asu. Mukaan oma joogamatto, pieni käsipyyhe (selän alle) ja vesipullo.

Ohjaaja: Joogaohjaaja, A-valmentaja ja koulutettu hieroja Heikki Vuorila

Ilmoittaudu mukaan Nivelyhdistyksen toimistolle P. 040 351 3833 tai toimisto@nivelposti.fi.  Jäsenhintainen osallistuminen edellyttää jonkun TULE-yhdistyksen (Turun Seudun Nivelyhdistys, Turun Seudun Reumayhdistys, Turun Seudun Luustoyhdistys tai Turun Seudun Selkäyhdistys) jäsenyyttä. Äijäjooga-ryhmään voivat osallistua jäsenhintaan lisäksi Lehmusvalkaman kävijät ja Turun Seudun Parkinson-yhdistyksen jäsenet.

Kaikkiin liikuntaryhmiin, joissa on tilaa, voi ilmoittautua mukaan myös kesken kauden. Lyhyempi kausi huomioidaan osallistumismaksussa.

 

Kevät 2021 – ryhmä täynnä

Aika: maanantaisin 12:30-13:30 – huom. uusi aika!

Kausi: 1.2.-29.3 (varakerta 12.4.) / 9 kertaa

Paikka: Lehmusvalkaman hyvinvointikeskus, iso sali katutasossa, Karviaiskatu 7, Turku

Hinta: 45 € / ei jäsenet 65 €

Ohjaaja: Heikki Vuorila

Huom! Paikan päälle pääset hyvin myös julkisella liikenteellä. Lehmusvalkaman hyvinvointikeskukseen Vasaramäessä pääset helposti Fölillä. Bussiyhteys hyvinvointikeskuksen pihalle on Palvelulinja 1 sekä linjat 9, 12 ja 99 tulevat läheiselle bussipysäkille.