Yhdistyksen liikuntaryhmien kevätkausi ei toistaiseksi käynnisty voimassaolevien koronasuositusten vuoksi. Ryhmät käynnistetään heti, kun suositukset mahdollistavat aikuisten ryhmäharrastustoiminnan järjestämisen sisätiloissa edellyttäen, että ryhmien käyttämät tilat ovat avoinna. Ryhmiin voi edelleen ilmoittautua ja tieto ryhmän alkamisesta lähetetään kaikille mukaan ilmoittautuneille erikseen. Lisäksi tiedot ryhmien alkamisesta ja kevätkauden hinnoista päivitetään sivuille heti niiden vahvistuttua. Lisätietoja antaa yhdistyksen toimisto toimisto@nivelposti.fi tai 040 351 3833.

Äijäjoogassa huomioidaan osallistujien tämän hetkinen kunto, notkeus, liikkuvuus sekä mahdolliset yksilölliset rajoitteet. Liikkeiden vaikutus ulottuu lihaksiin, jänteisiin ja faskioihin. Tunnit etenevät nousujohteisesti kerta kerralta. Liikkeet tehdään seisten ja maaten. Mukana on myös kehoa ja mieltä rentouttavia hengitysharjoituksia.

Päälle rento ja joustava asu. Mukaan oma joogamatto, pieni käsipyyhe (selän alle) ja vesipullo.

Ohjaaja: Joogaohjaaja, A-valmentaja ja koulutettu hieroja Heikki Vuorila

Ilmoittaudu mukaan Nivelyhdistyksen toimistolle P. 040 351 3833 tai toimisto@nivelposti.fi.  Jäsenhintainen osallistuminen edellyttää jonkun TULE-yhdistyksen (Turun Seudun Nivelyhdistys, Turun Seudun Reumayhdistys, Turun Seudun Luustoyhdistys tai Turun Seudun Selkäyhdistys) jäsenyyttä. Äijäjooga-ryhmään voivat osallistua jäsenhintaan lisäksi Lehmusvalkaman kävijät ja Turun Seudun Parkinson-yhdistyksen jäsenet.

Kaikkiin liikuntaryhmiin, joissa on tilaa, voi ilmoittautua mukaan myös kesken kauden. Lyhyempi kausi huomioidaan osallistumismaksussa.

 

Kevät 2021 – ryhmä täynnä

Aika: maanantaisin 12:30-13:30 – huom. uusi aika!

Kausi: 1Ilmoitetaan myöhemmin

Paikka: Lehmusvalkaman hyvinvointikeskus, iso sali katutasossa, Karviaiskatu 7, Turku

Hinta: Ilmoitetaan myöhemmin

Ohjaaja: Heikki Vuorila

Huom! Paikan päälle pääset hyvin myös julkisella liikenteellä. Lehmusvalkaman hyvinvointikeskukseen Vasaramäessä pääset helposti Fölillä. Bussiyhteys hyvinvointikeskuksen pihalle on Palvelulinja 1 sekä linjat 9, 12 ja 99 tulevat läheiselle bussipysäkille.