Äijäjoogaa Lehmusvalkamassa

Lehmusvalkan hyvinvointikeskuksessa järjestetään Äijäjoogaa, joka on suunnattu erityisesti miehille. Joogassa huomioidaan osallistujien sen hetkinen kunto, notkeus, liikkuvuus sekä mahdolliset yksilölliset rajoitteet. Liikkeiden vaikutus ulottuu lihaksiin, jänteisiin ja faskioihin. Tunnit etenevät nousujohteisesti kerta kerralta. Liikkeet tehdään seisten ja maaten. Mukana on myös kehoa ja mieltä rentouttavia hengitysharjoituksia.

Liikuntaryhmät ovat avoimia myös ei-jäsenille. Ruusukorttelin ja Lehmusvalkaman Hyvinvointikeskuksissa järjestettävissä ryhmissä osallistumismaksu on sama kaikille. Kaikkiin liikuntaryhmiin, joissa on tilaa, voi ilmoittautua mukaan myös kesken kauden. Lyhyempi kausi huomioidaan osallistumismaksussa.

Kevät 2023

Paikka: Lehmusvalkaman hyvinvointikeskus, iso sali katutasossa, Karviaiskatu 7, Turku

Aika: maanantaisin 12:30-13:30

Ryhmän kesto:6.2.-17.4. (varakerta 24.4.) / 10 kertaa

Hinta: 60 €

Ohjaajana: Joogaohjaaja, A-valmentaja ja koulutettu hieroja Heikki Vuorila

Ilmoittaudu mukaan verkossa tai Nivelyhdistyksen toimistolle 040 351 3833 / toimisto@nivelposti.fi. Kaikkiin liikuntaryhmiin, joissa on tilaa, voi ilmoittautua mukaan myös kesken kauden. Lyhyempi kausi huomioidaan osallistumismaksussa.

Mukaan tunneille lämpimät vaatteet (harjoitustila on melko viileä), oma joogamatto, pieni käsipyyhe (selän alle) ja vesipullo.

Huom! Paikan päälle pääset hyvin myös julkisella liikenteellä. Lehmusvalkaman hyvinvointikeskukseen Vasaramäessä pääset helposti Fölillä. Bussiyhteys hyvinvointikeskuksen pihalle on Palvelulinja 1 sekä linjat 9, 12 ja 99 tulevat läheiselle bussipysäkille.