Äijäjoogaa Lehmusvalkamassa

Lehmusvalkan hyvinvointikeskuksessa järjestetään Äijäjoogaa, joka on suunnattu erityisesti miehille. Joogassa huomioidaan osallistujien sen hetkinen kunto, notkeus, liikkuvuus sekä mahdolliset yksilölliset rajoitteet. Liikkeiden vaikutus ulottuu lihaksiin, jänteisiin ja faskioihin. Tunnit etenevät nousujohteisesti kerta kerralta. Liikkeet tehdään seisten ja maaten. Mukana on myös kehoa ja mieltä rentouttavia hengitysharjoituksia.

Varustaudu pukemalla päälle rento, joustava ja lämmin asu ja ota tunnille mukaan oma joogamatto, pieni käsipyyhe (selän alle) sekä vesipullo.

Ilmoittaudu mukaan Nivelyhdistyksen toimistolle p. 040 351 3833 tai toimisto@nivelposti.fi. Liikuntaryhmät ovat avoimia myös ei-jäsenille. Ruusukorttelin ja Lehmusvalkaman Hyvinvointikeskuksissa järjestettävissä ryhmissä osallistumismaksu on sama kaikille.

Kaikkiin liikuntaryhmiin, joissa on tilaa, voi ilmoittautua mukaan myös kesken kauden. Lyhyempi kausi huomioidaan osallistumismaksussa.

Syksy 2022

Paikka: Lehmusvalkaman hyvinvointikeskus, iso sali katutasossa, Karviaiskatu 7, Turku

Aika: maanantaisin 12:30-13:30

Ryhmän kesto: 19.9.-21.11. (varakerta 28.11.) / 10 kertaa

Hinta: 60 €

Mukaan tunneille lämpimät vaatteet, oma joogamatto, pieni käsipyyhe (selän alle) ja vesipullo.

Ohjaajana: Joogaohjaaja, A-valmentaja ja koulutettu hieroja Heikki Vuorila

Huom! Paikan päälle pääset hyvin myös julkisella liikenteellä. Lehmusvalkaman hyvinvointikeskukseen Vasaramäessä pääset helposti Fölillä. Bussiyhteys hyvinvointikeskuksen pihalle on Palvelulinja 1 sekä linjat 9, 12 ja 99 tulevat läheiselle bussipysäkille.